Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alene i julen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alene i julen?

des 4 2014 - 21:08
Hvordan tilbringer dere julen og er det noen som velger aa være alene paa høytids dagene?
Avatar

Jula

des 14 2014 - 18:00
Hei. jeg feirer ikke jula med familie, og har ikke gjort på mange år. Min redning har vært å reise til utlandet, da blir julaften bare "just another day". Men i år hadde jeg ikke mulighet. Finner at det ikke er så lett å gjøre det til en vanlig dag her til lands, men nødløsningen min var å prøve gjøre det beste ut av det. Godis, tv og late som det er en helt vanlig dag, det er jo bare eeen dum dag, innimellom andre vanlige dager.
Heldigvis så ville venninne heller ikke feire med familien sin, og jeg inviterte henne på middag. Vi har spredd ordet og fått iallefall et par til som også trengte selskap julaften. - vi er ikke alene! Det e MANGE som har en kjip jul - selv om det kanskje er en dårlig trøst, så finner jeg trøst i det.. - og sammen kan vi gjøre den bedre :)

Avatar

Hei

des 16 2014 - 00:29
Dette liker jeg, vakkert det du forteller tornerose 1. Får en følelse av at det er håp. Håper dere får en fiin jul sammen.
Klem
Avatar

min jul

des 17 2014 - 16:09
Etter at det brått ble endring i planene for jula skal jeg og mine to barn være alene på julaften.
Første gang jeg skal feire julaften uten andre voksne tilstede...
Skulle så gjerne feiret sammen med familien, men de bor på en annen kant av landet, og det er dessverre ikke rom for det i min økonomi å bruke 15-20000 på flybilletter
Til forsiden