Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Advokat

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Advokat

des 9 2011 - 23:00
Jeg har opplevd overfall. Og har i den forbindelse skaffa meg advokat. Men er bekymra for at den advokaten ikke er bra. For jeg aner ingenting om han, jeg valgte han for han ville ha saken min.. Er det noen som veit om bra advokater? Eller har hørt om lexit advokat? Einar Hesselberg? Er han flink?
Avatar

Re: Advokat

des 14 2011 - 21:52
Er det ingen som har noe de vil si ang dette? ......
Avatar

Re: Advokat

des 14 2011 - 21:58
Leit å høre om overfallet Natalie, men jeg tror ikke dette er det rette forumet for å søke om advokathjelp
Avatar

Re: Advokat

des 14 2011 - 22:11
Jeg syns det skulle gå an å spørre om noen har erfaring ang advokat, og om noen har hørt om nevnte advokat. Jeg søker ikke advokathjelp, men spør om noen har noe erfaring eller veit om flinke advokater i voldsaker. Mener de er riktig sted å høre siden det kanskje er noen som har opplevd trasige situasjoner der de muligens har hatt erfaring med flinke advokater.

Så er egentlig uenig i påstanden din der.Og du må lese hva jeg har skrevet littt nøyere, siden det du påstår er uriktig ang hva jeg spør etter, Adventure:)
Avatar

Re: Advokat

des 14 2011 - 22:31
Nå mente jeg ikke "advokathjelp" som i ordets forstand, men jeg mener bare å si det at hvis du søker etter tips om advokater, erfaringer osv er det helt sikkert andre steder der ute hvor du kan få mye mer feedback enn her, ikke noe mer enn det

diskusjon.no kanskje?
Avatar

Re: Advokat

des 14 2011 - 22:34
Dette er et forum som man kan få råd og støtte og jeg tenkte da at det er muligens et fint sted og spørre om noen har erfaring ang dette. For det trur jeg det helt sikkert er:) Det kommer vel an på hvem som leser her til enhver tid tenker jeg.
Avatar

Re: Advokat

des 16 2011 - 00:23
I Oslo kan du sjekke opp salomon ett-eller-annet, de driver med bl.a sånne saker også, tror jeg. Var flinke synes jeg. Ellers kan du gå inn på jussbuss.no også, sikkert mange som kan tipse og hjelpe deg der. Lykke til!
Avatar

Re: Advokat

des 16 2011 - 00:26
Ok takk. Skal sjekke det:) Har du hørt noe om Lexit advokat i Asker?
Avatar

Re: Advokat

des 16 2011 - 01:23
Aldri hørt om det er jeg redd, har ikke noe særlig tilknytning til Asker... Men sikkert greit, for all del, du kan jo bare google litt rundt? Håper det ordner seg for deg!
Til forsiden