Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Adhd medisin

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Adhd medisin

aug 21 2021 - 15:19
Jeg skal utredes for adhd I slutten av september. Har fått høre at adhd medisin bare har virkning på de som virkelig har adhd. Min tanke er da , kunne jeg ikke bare få prøve ut den medisinen da ? Da hadde jo jeg fått vite om det virket ! Men neida , så enkelt er det desverre ikke. Istedenfor så skal jeg øke depresjon medisinen min uke for uke !!
Selv om 6 forskjellige behandlere mener at jeg har depresjon pga ubehandlet adhd diagnose.no er jeg oppe i 150 mg på zoloft.er den 4 depresjons medisinen jeg har prøvd de siste 8 mnd. Ser ingen poeng med å ta slik medisin når alle behandlerene mener at det vil dempe symptomene på ubehandlet adhd. Er så fortvilet over egen situasjon !!


Redigert av administrator
Avatar

Re: Adhd medisin

aug 21 2021 - 21:36
Så vidt jeg vet har ikke behandlere lovhjemmel for å stille et slikt krav. Anbefaler deg å ta kontakt med Pasientombudet for å få det avklart.
Til forsiden