Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ærlighet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei

juni 28 2020 - 16:35
Hmm kanskje du ikke trenger å fortelle rett ut om helseproblemer.det er ikke alle som takler å forholde seg til det.har du prøvd tinder?for tror du faktisk kan skrive der hva du er ute etter og er det andre med samme ønsker kommer dere i kontakt
Avatar

Re: Ærlighet

juni 28 2020 - 17:46
Har vært masse på alle de vanlige appene. Tinder, Badoo, Okcupid, happn. Skulle tro det gikk an å bare være åpen og finne noen, men alle har reagert negativt på ons og fwb og sånt på meg. Hadde de vært positiv til det er det mye jeg ikke hadde trengt å si, om helse og annet ja. Men når du blir bedømt etter langtidspotensiale, er det veldig mye spørsmål rundt jobb og sånt. Vanskelig å holde tette om ting
Avatar

Tålmodighet

juni 28 2020 - 20:04
Jobb er vanskelig. Her ville jeg ha øvd på hvordan svare på dette spørsmålet. Jeg vet ikke om det er helt utelukket for deg eller om det er muligheter i fremtiden.

Dersom du klarer å gjennomføre en date uten at det merkes at du har helseproblemer, trenger du vel ikke å fortelle om det den første tiden.

Behov er én ting, men det er jo mer risikabel for en dame med ons.

Når det gjelder ærlighet, må du nok regne med å holde på en stund før noen eventuelt viser interesse.

Ellers er det nok smart å ikke gå etter de damene som flest menn viser interesse.
Avatar

Re: Ærlighet

juni 29 2020 - 12:07
Når det blir snakk om jobb, og bakgrunn og slikt, går det videre til helsespørsmål. Hvorfor du ikke har vært i jobb mye av livet. Et annet spørsmål som kommer opp er hvor mange har du datet. Har du datet mange som meg blir du nødt til å svare på hvorfor.

Det er letter sagt enn gjort når folk råder en til å ikke snakke om ting tidlig i datingen. Man kan lyve eller holde tett, men skal liksom være kjemi også. Hvis man virker lukket og usikker blir det vel ikke noen vellykket date tror jeg. Har jo ofte prøvd å hvitmale sannheten. Vet ikke om det dreper kjemien.

Jeg vet ikke om det synes på meg at jeg har helseproblemer. Jeg føler meg ofte energitappet, ubehag i magen, litt anstrengt pust, sult pga fasting og er jo ganske tynn. Jobbspesialistene i nav sa alltid at jeg så helt frisk og normal ut, men datene har noen ganger notert seg visse ting.

Jeg vet neimen ikke selv lenger om det er noe mulighet med jobb. Har prøvd så hardt og skal prøve mer. Hadde fulltidsjobb en måned før korona. Det var helt unikt for meg. Så du skjønner at jeg ikke har mye jeg kan snakke fritt om, hvis jeg skal være interessant

Jeg kan jo egentlig ikke se for meg at jeg takler et vanlig forhold med det her, så derfor må jeg også egentlig skjule at jeg vil ha casual forhold.

Jeg forestiller meg at når jeg må holde tett om så mange ting blir det lite kjemi og ingen resultat uansett. Kanskje jeg misforstår dette med kjemi. Det virker egentlig ikke som folk vil ha sannheten ofte. Heller en fantasi å leve seg inn i
Avatar

Noen tips

juni 29 2020 - 20:44
Jobb - Du har jo tydeligvis muligheter her. Prat om det.

Vanskelig det med helse siden det er relatert til jobb.

Ville ha svart litt diffust når det gjelder hvor mange du har datet.

Folk vil ha en fantasi å leve seg inn i? Jeg vet ikke om det. Kommer vel an på hvor de er i livet - alder ol.

Ikke velg damer som ser overfladiske ut på profilbilde. Da kan du ikke forvente noe.

Jeg vet ikke hvor gode sosiale antenner du har. Men du må virke interessert i dem, og ikke være for intens (desperat).

Dersom du nå er ærlig, ville jeg ha skrevet det på en fin måte. Mange måter å si ting på.
Avatar

Hei

juni 30 2020 - 01:10
Ingenvitsen ikke gi opp.Er en der ute som er ment for deg også.
Avatar

Re: Ærlighet

juni 30 2020 - 02:45
Jeg skjønner ikke helt. Har du også vært åpen om at du ser etter noe uforpliktende i profilen (som f.eks happn legger opp til), og likevel blitt avvist?

Jeg har også kroniske plager, som jeg pleier å hinter til i profilen de få gangene jeg orker å gi det et forsøk. Nå er ikke jeg desp etter sex på samme måte, men jeg føler dyp ensomhet over å ikke dele livet med en partner.

Og ja, det er jo lettere for mer funksjonsfriske folk å få seg partner eller noe casual. Jeg orker rett og slett ikke å date fordi helsa mi er såpass til hinder, så det er bare en smerte jeg må leve med mens jeg fokuserer mest mulig på andre ting som gir livet mening.

Når det kommer til å fortelle om livssituasjonen min til noen, så syns jeg det funker best å ikke dele alle detaljer med en gang, fordi det er ikke noe hvem som helst har gjort seg fortjent til å få all info om uten videre. Jeg sier jeg har et helseproblem som gjør at jeg ikke kan jobbe, fremfor å legge ut alle detaljer med en gang. Akkurat det der med at noen spør om antall man har datet er helt hinsides, så det er bare et klart tegn på at det er en dårlig match.
Avatar

Re: Ærlighet

juni 30 2020 - 12:08
Jeg tror ikke på sånt lenger, mrs Freak. Takk for tanken. Du er god

Jeg er helt enig i at andre ikke fortjener å høre om helsesituasjonen. De forstår den jo ikke, og er ofte kritiserende. Grunnen til at jeg deler ting jeg ikke ønsker å snakke om, er fordi de spør, og da må jeg vel svare om det skal være noen sjanse.

Ja. Jeg har vært åpen mange ganger om å ville ha sex eller enklere forhold, og nesten alltid blitt avvist. Ellers var ikke problemet stort. Det til tross for at folk sier jeg ser bra ut. Hadde forstått det om jeg så virkelig uattraktiv ut... Så det må være andre grunner tror jeg

Orker egentlig ikke dette selv mer, men det er ingenting som gir meg mening, og alt minner meg på disse lengslene. Alt gjør vondt

Jeg er faktisk desp etter sex når det har gått lang tid uten, samtidig som jeg noen ganger sliter med libido pga spiseproblemer og helse. Komplisert mix... Samtidig synes jeg de fleste er lite interessante som personer desverre. De fleste er veldig like i bunn og grunn. Samme krav, samme behov, samme fordommer. De kan ha forskjellig musikksmak, og forskjellig livssyn lissom....

så det er vanskelig å virke interessert og ikke desp


Avatar

Hmm

juni 30 2020 - 16:51
Ingenvitsen vanskelig å gi deg råd om hva som er best å gjøre.for sier seg selv at du aldri bør si a5 du er desperat etter sex men hvor mye bør du og trenger å si det er vel der det ligger.Når du er ærlig så går ikke det bra.Mange av de tingene du får spørsmål om er vanlige men vanskelig å si når man sliter.Skal du da si at du jobber et eller annet sted.Sjokkere at du er advokat el noe.Det er vanskelig å si for man sier ærlighet varer lengst.
Avatar

Re: Ærlighet

juli 1 2020 - 13:38
Du stiller det rette spørsmålet mrs Freak. Varer virkelig ærlighet lengst? Jeg får ikke det jeg trenger i livet når jeg er ærlig. Nå er det ikke sikkert jeg får det om jeg er uærlig heller. Uærlighet har så mange fallgruver. Å si jeg er advokat fks. vil vel fks kreve noe bevis fra meg. At jeg har peil. Om jeg sier jeg er rik, blir det vanskelig å ta med noen til en 30 kvadrat kjellerhybel.

Jeg sier aldri jeg er desperat. Jeg sier jeg er interessert i hookups eller casual forhold.

Uansett tar jo spiseproblemer mine knekken på livet mitt. Var det ikke for dem hadde jeg hatt både jobb og normalt forhold. Jeg driver vel et dødfødt prosjekt her

Ha en fin dag, mrs.
Til forsiden