Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ADHD / ADD ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ADHD / ADD ?

feb 23 2018 - 13:37
Hei, jeg vil dele noe om meg selv som jeg nå skal utredes for, jeg lurer på om andre har noen synspunkter på dette med ADHD.ADD. Jeg er en voksen dame på 46 år men fortsatt på mange måter utrolig tilbake satt når det gjelder moden voksen tenkning. Jeg er intellegent, masse energi spontan og hopper alltid i nye ting i livet. Jeg klarer liksom ikke holde fast på forhold og er mer opptatt av å finne feil med partnere enn å innse mine egne feil og mangler dessverre. Har begynt i samtaler med terapeut innenfor rus (alkohol), da jeg rømmer fra virkeligheten med å feste for å slappe av. Jeg føler jeg sover bedre, blir roligere av alkohol og føler en bedre mestringsfølelse. Er nok veldig rastløs og klarer sjelden og hygge meg i eget selskap med bare meg selv..da vil jeg tiden skal gå og vokne opp til ny dag. Jeg skulle ønske jeg skjønte hva som feilte meg og at ikke alle skal si jeg lider av alkoholisme selv om jeg kan drikke vin hver dag og eller la være i 1 mnd uten. Vil bare komme i bølgelengde med meg selv..takk for svar fra noen :)
Avatar

Re: ADHD / ADD ?

mars 4 2018 - 03:56
Alle har sine grunner for å drikke for mye... for de som gjør det. Om diagnosen bare er alkoholisme så har man vel ikke noe større skyld enn om det er flere diagnoser, da det uansett er en grunn når noen har slik skadelig livsstil.

Og det er stort spenn i forbruk innen for høyt konsum.

Men hvis du har ADHD eller noe annet så bør jo det finnes ut av... profesjonell utreder
Til forsiden