Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ADHD/ADD??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 21:26
Hei.
Jeg er en jente på snart 20, og sliter med sosial angst. Går i gruppeterapi, men føler meg fortsatt anderledes der også.. Jeg vet det er vanlig å ha problemer med konsentrasjon i sosiale sammenhenger(bli blank, ikke vite hva man skal si osv.) når man sliter med sosial fobi. Men jeg er ukonsentrert hjemme også, surrer når jeg prater med familie, da vet jeg at dette er ikke bare angst! Det jeg lurer på er om jeg kan ha ADHD. Jeg har alltid følt meg anderledes, hele livet. Jeg blir fort hissig, klarer ikke irriterende ting/lyder. Hvis noen motsier meg, blir jeg frustrert, jeg må liksom ha rett.. Jeg blir veldig hyper av sukker, kan bli det uten også. Blir helt i hundre når jeg drikker alkohol.. Jeg elsker å tulle, jeg eier ikke tålmodighet. Jeg glemmer ting, beskjeder, regninger, osv. Glemmer jeg helt bort.. Jeg sliter med å konsentrere meg, klarer å se fil ogsånn hvis det er intressant, men når noen prater, eller har foredrag ol. detter jeg ut. Dette er ekstremt slitsomt!
Jeg skal skjekkes for ADHD, men jeg er utolmodig! XD så det jeg lurer på er om noen har det på samme måte, eller om noen vet om dette kan være adhd? :)
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 21:33
Jeg føler at jeg har mer energi enn alle andre.. Jeg vil ut og gjøre ting hele tiden.. Jeg sliter også med å sove om kvelden, er rett og slett ikke trøtt !
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 21:55
eg har sjøl ADHD og eg er jente på 20 også..
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 22:13
Kjenner du deg igjen i noe av det jeg skriver? Jeg er veldig nyskjerrig på om jeg har det, og ekstreeeemt utolmodig xD. Greit å vite litt om det hvertfall, selv om det er ikke sikkert jeg har det.. Jeg tror selv at jeg har det ^^
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 23:00
Eg eier ikkje toldmodighet, og konsentrasjonen er på bånn og eg dettar fort ut.. er ofte rastlaus og veldig fiklete, og må ellars pille på absolut alt! eg klarar ikkje sitte rolig, eg må alltid gjera nåke, og eg har lav toleranseterskel for frustrasjon og eg kan virka irritabel og negativ, og hatt ein tildens og leggja skylden på andre vist nåke har gått galt, eg er veldig glemsom og er skikkelig dårlig til å organisera, seie ting uten å tenkja meg om. følar ofte eg ikkje klarar og yte mitt beste, og kan ha mange ballar i luften på ein gong, so klarar eg aldri fullføra mine proskjekter fult ut, hoppar fra da eine te da andre, dettar fort ut, eg er veldig var for bråk og høge lydar, eg tålar veldig dårlig kritikk, kunne ramsa og mykje.. men kjennar meg ein god del igjenn, eg tålar ikkje alkohol og sukkar ikkje minst, so styrar meg mest muligt unna da!
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 23:05
Kjente meg mye igjen i det ja..
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 23:12
Takk for svar :)
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 23:21
berre hygeligt
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 23:27
eg slitar også veldigt me søvnen, gjer du og?
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 23:34
Ja, jeg er lys våken hver kveld, får ikke sove ! Det er irriterende :p
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 23:37
ja, og nåken gongar er eg faktisk og ganske trøtt og, men likavell so ska eg ikkje få sova, og da har da ofte ein tildens te og toppa seg for meg!

stort sett sitt eg ganske lenge oppe kvar dag.. so våkna eg alltid grytidlig samma korti eg måtte sovna te slutt!
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 23:43
Uff ja.. Jeg sover lenge om morgenen hvis jeg kan jeg da.. I helger ogsånn.. Men jeg jobber og det er plagsomt å ikke få sove, slten er jeg men sove nei det går ikke! Det har hendt at jeg måtte døgne, å gå på jobb etterpå.
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 4 2012 - 23:53
ja, kan tenkast da er slitsomt sånn med jobb og alt...
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 5 2012 - 00:39
Du kan no du må no berre legja meg te so ven om du vil
Avatar

Re: ADHD/ADD??

juni 5 2012 - 06:17
Okei :)
Til forsiden