Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ADD

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ADD

jan 1 2015 - 20:11
Hei,er det noen av dere som har diagnosen ADD (konsentrasjonsvansker)?
Jeg er 25 år og lurer på hvordan en blir testet for dette? Håper egentlig jeg har det... blir nok skuffa hvis jeg ikke har det. Jeg vet det er vanskelig å teste seg når en er voksen. men før så var det for lite informasjon om dette slik at lærere ikke klarte å fange det opp. Jeg har alltid sliti med skole, teori har hvert krevende. Jeg merker at jeg kan mindre enn gjennomsnittetpå ganske mye. Dette påvirker selvtilliten og en en av flere problemer jeg har som gjør at jeg sliter i dag.
Håper jeg møter noen som sliter med det samme som meg. Jeg er oftest aktivt på forummet som handler om ensomhetog litt på relasjonsproblemer og den vennesiden. Ta gjerne kontakt her eller i privat mail.
Klem
Avatar

Bup

jan 6 2015 - 18:41
Jeg ble testet mot ADD på bup, og måtte bare gjøre mange oppgaver mens de tok tiden, åsså viste de bilder så skulle jeg si hva jeg så osv
Avatar

Re: ADD

april 25 2015 - 16:11
Tror jeg kan ha ADD selv. Kunne tenkt meg å kommunisere med andre som også har/tror de har ADD, slik at jeg kan sammenligne. Kanskje aller helst møtt folk in real life.d

I mitt tilfelle sliter jeg mest med konsentrasjonen når jeg er i en sosial setting med folk rundt meg. Det gjelder både venner og blant ukjente. I samtaler faller jeg ofte ut. Hvis noen skal forklare meg noe klarer jeg ikke henge med, ofte sier jeg bare ja jeg forstår bare for å komme videre i samtalen. Eller hvis noen ber meg lese gjennom ett eller annet og spør meg om min mening så er det temmelig vanskelig å for det første lese det vedkommende har skrevet og for det andre når jeg omsider har lest (betyr ikke nødvendigvis at jeg har forstått innholdet) komme med en tilbakemelding.

Men det er vanskelig å vite siden jeg har diagnosen sosial angst. Føler ofte at problemene mine flyter litt inn i hverandre.

Til forsiden