Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å leve

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å leve

mai 12 2010 - 23:07
Jeg har lyst til å leve, ikke bare overleve. Jeg prøver så hardt jeg kan å overleve, men jeg lever jo egentlig ikke. Jeg er her bare, jeg er tilstede, men jeg er fraværende. Tom, uten håp. Jeg er redd for å leve, redd for hva folk tenker om meg. Idag fikk jeg vite at hele klassa mi synes jeg er ekkel siden jeg er transeksuell, noe som jeg egentlig visste, men jeg trodde ikke det var så ille. Ei jente frika jo helt ut og bare "HERRGUD HU HAR JO SETT MEG NAKEN!!!! JEG SKAL ALDRI SKIFTE TIL GYMTIMENE IGJEN!!", det er jo bare helt jævlig patetisk. Jeg har jo ikke sett hu i undertøy engang, hvorfor søren skulle jeg glo på hu liksom? Jeg er forelska i ei jente, og da holder jeg meg til hu. Jeg glor ikke på andre jenter når de skifter, hvafaen liksom. Det eneste jeg vil er å skifte til gymtimen, ikke sitte og se på nakne jenter. Men nå kom jeg helt ut av poenget :'> Jeg tør ikke å være meg selv rundt venner heller, ikke at jeg har så mange av dem. jeg har 2 som jeg regner som skikkelige venner, og 1 veldig god nettvenn. Jeg er bare så usikker på hva de tenker om meg, tenker de "han er så ekkel, feit,støgg etc" eller tenker de "han er en fantastisk god venn." Jeg har ingen anelse hva jeg skal tro. Jeg føler meg tom, alene, hodet mitt er så fult av tanker at det faktisk er tungt å holde det oppe. Jeg trenger å snakke med noen, sånn at det skal bli lettere. Noen jeg stoler på, og kan snakke med om alt, og kan gråte med. Men jeg tør ikke å gråte eller vise følelser, da mener jeg selv at jeg er svak. Jeg har lovet bestevennen min å aldri forlate ham, og det løftet skal jeg klare å holde. Jeg trenger bare hjelp til å finne ut hvordan jeg skal klare det. Jeg vil virkelig leve igjen, det er så lenge siden jeg gjorde det at jeg ikke husker hvordan det er, Men det virker ganske fantastisk. Takk for svar og tips om hva jeg kan gjøre : D
Avatar

Re: Å leve

juni 11 2010 - 00:02
Heisann!
Jeg kjenner meg litt igjen i ordene du skriver. Jeg har vært igjennom mitt, og herregud det har vært sinnsykt med stress. Jeg er også en ganske corky jente, som alltid stikker seg litt ut, alltid er litt anderledes. Jeg har aldri vært redd for å være meg selv, og det burde du heller ikke være! Du høres ut som en fantastisk person, som kan gjøre masse om du bare bestemmer deg for det. Jeg pleier alltid si til folk "Ta meg som jeg er eller baare F... off." Men jeg blir ikke mobbet. Vet du hvorfor? For jeg er stolt over hvem jeg er, hva jeg har overlevd, og personligheten min. Jeg er ikke verdens vakreste jente, men jeg blir ikke mobbet, jeg står aldri alene.
Du må ikke skamme deg over hvem du er! Så lenge du vet det, gi f.. i alle andre som ikke vil ta deg for den du er! De skjønner ingenting, og kommmer alltid til å gå etter dem som ikke er sikker på hvem de er selv, hvor de hører hjemme. Du må holde hodet høyt, og alltid være deg selv, ikke den folk vil du skal være. Begynner du et slikt mønster, er det helt forferdelig vanskelig å stoppe.

Når det kommer til det folk sier om deg, screw them. Herregud, de gjennomsnittelige normale menneskene kommer aldri til å akseptere NOEN som er anderledes enn dem. Folk har i alle år gått etter dem som skiller seg litt ut, and guess what? We're still here. Og normale mennesker er så kjedelige at det er til å spy av uansett. Walking zombies. Hvorfor være normal, når man kan være lykkelig som gal? :D Jeg er her om du har lyst å prate mer, det er bare å gi en lyd! Du høres ut til å være en fantastisk tøff person, så ikke vær redd for å vise det!

Og en siste ting. Jeg vet dette kan virke skikkelig fjortis, men jeg vil du skal gå på youtube og høre en sang. Den er fantastisk, og kanskje du kan kjenne deg litt inn i noe av det.. ("Superchick - Hero")
Phoenix.
Avatar

Re: Å leve

juni 13 2010 - 14:32
Damn, den sangen rørte meg helt. Hører på den hele tida nå x3
jeg har godtatt den jeg er, og jeg er fornøyd med meg selv, men når mange folk står rundt meg og bare "er det en gutt? er det en jente? haha transee!" så klarer jeg bare ikke å forsvare meg, jeg blir bare helt stum. Og det verste er at ingen av vennene mine hjelper, de bare ser på D:
Avatar

Re: Å leve

juni 13 2010 - 19:18
Hei igjen!

Bra at du likte sangen, det bandet har mange sånne fine. :)) Jeg hører mye på den jeg også..

Når det kommer til det andre sier, at vi flokker seg opp mot deg og sånn, så synes jeg egentlig bare at du bør heve deg over det.. Det er viktig å vise at det de sier ikke går innpå deg, og at du rett og slett bare ignorerer dem fullstendig. Slike mennesker er ikke verdt din oppmerksomhet, eller energi. Så ikke la dem få det.

Venner som ikke er det når du har det vanskelig eller trenger hjelp, er ikke ekte venner. Ekte venner er vanskelig å finne, tro meg, I know. Men når du først finner dem, så vet du det bare, de kommer alltid til å være der.Ta det gjerne opp med dem om at du føler deg sviktet, kom med gode saklige argumenter, og fortell hvor mye du trenger noen som er det for å hjelpe når du blir mobbet.. Jeg har venner som pleide å bli mobbet på skolen min, men så lenge de er med meg er de trygg.. Jeg er en jente på 16 år som har gått kampsport, og det er ett lite ess i ermet, selv om jeg aldri tyr til vold. Du må bare heve skuldrene, og ikke være redd. Redsel er noe de kommer til å bruke mot deg, og det er ikke noe man kan gjøre med, utenom å ikke frykte dem eller hva de sier, hva de gjør.

Igjen, du virker som et fantastisk menneske, med et godt hjerte og livet på rett kjør, ikke la andre som ikke vet noe om deg, som ikke kjenner deg som person gjøre noe for å forandre det..

Phoenix.
Avatar

Re: Å leve

juni 17 2010 - 22:49
damn, du sier virkelig ting som muntrer meg opp :'>
takk ass, jeg skal prøve å overse alle som erter meg :3
Til forsiden