Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å komme seg videre og leve

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å komme seg videre og leve

aug 22 2014 - 19:04
Jeg synes det er utrolig trist og vondt å lese om smertene dere alle går igjennom på hver deres måte., Jeg har vært igjennom så mye i de siste årene.. Blant annet med en "venn" Han sa faktisk aldri noe fint om meg til meg, han ville være sammen med meg etter mye mas og jeg ga etter,,nå bryr han seg ikke når han fikk det som han ville føler jeg. Jeg har sendt meldinger og lurt på om jeg har gjort noe galt eller slik men får aldri noe svar...han legger stadig ut bilder av livet sitt og jeg synes han plutselig leker skikkelig kostbar, spesielt etter at han flyttet. Jeg aner ikke hva han driver med egentlig eller hva han tenker på men har bestemt meg for å slutte å la han ha kontroll over meg,,han vet at jeg ikke har det godt,,,og utnytter seg egentlig av det. Det virker som han liker at jeg har det vondt og er frustrert. Han kan jo bare gi meg et svar,,han maste så lenge hver eneste måned i flere år,,jeg hadde gått videre begynt å slippe å tenke på han inntil han fikk viljen sin,,,nå er han en veldig ukoselig person mot meg,,,han er en hevnfull person føler jeg,,,han kunne iallefall gitt meg en advarsel før jeg ga etter for maste hans,,,hadde jeg visst at han skulle gjøre noe så vondt mot meg ville jeg aldri truffet han igjen,,,han er skilleig sjalu og vil meg ingenting godt.

Det er bare nok et bevis på at man desverre ikke kan stole på noen andre menensker enn seg selv...jeg vet at det er håp for oss alle som sliter med å være en del av omgivelsene, prøv å tenke på dere selv, gjør alt dere vil, reis dit dere vil og oppleve andre positive ting, bli kjent med nye mennesker.

Jeg kunne tenke meg å starte på nytt, reise bort et sted for lenger periode,,,kanskje vi kunne samlet flere som en gruppe og gjort noe helt nytt i livet,,,glemme "alle vonde mennesker" og bare vise at vi fungerer mye bedre uten dem,,,
Trening , kosthold og naturopplevelser er det beste for sjeler, så om dere klarer å komme igang med noe vil det være en ny begynnelse å se livet på en annen måte..det kommer også nedturer i alt det positive,,,for meg er det mer alt jeg ikke visste om men som jeg plustelig nå ser hva jeg har gått glipp av og har brukt for mye tid på å dvele på gamle vonde ting,,,Det beste som kunne skjedd for meg er å komme meg mer ut og treffe en superkoselig person som alt bare klaffer med. Det ville vært godt å oppleve det en gang i livet iallefall.

Ha en god fredagskveld,
Avatar

Re: Å komme seg videre og leve

aug 22 2014 - 22:17
Det håper jeg også du får oppleve, å møte en person som alt bare klaffer med.
Jeg har også ofte følt det sånn at jeg bare kan stole på meg selv. Det er vondt å bli såret og da tenker en ofte slik at det er vanskelig å stole på noen igjen. Men så viser det seg heldigvis at det finnes noen der likevel. Det var så godt å lese det du skriver her for det handler jo om å komme seg videre, glemme det vonde og se framover. Jeg har også hatt det veldig vondt nå og ønsker så inderlig å komme meg videre, forbi det vonde og ha det bra igjen.
Avatar

En grunn til å leve

aug 22 2014 - 22:58
Takk, jeg håper fortsatt at noe bra vil komme når man har hatt det så vondt lenge. Jeg vil jo fortsatt tro på at det finnes ærlige mennesker som kan si ting som det er da, ikke ødelegge et menneskets følelser. Det er godt å finne en måte å slippe å tenke så mye på det vonde, omgi seg med andre ting, ikke la noen få ødelegge et menneske, en dag er vi ikke her lenger, så best å ikke slutte men være sterk og prøve å gjøre det man klarer. Finne en grunn til å klare å stå opp og gjøre noe, men må nok ofre noe og komme seg ut av komfortsonen. Håper vi kan snakke sammen om du vil,
Avatar

Re: Å komme seg videre og leve

aug 22 2014 - 23:11
Vi kan godt snakke sammen tearsoflove hvis du vil. Jeg kan prøve å legge deg til som venn hvis jeg finner ut hvordan det skal gjøres :)
Til forsiden