Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å finne ro i sjelen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å finne ro i sjelen

april 11 2012 - 01:15

Jeg har lidd av depresjon lengere enn jeg kan huske. blitt måbbet gjennom hele min barndom og store deler av min ungdom. Jeg har hatt angst anfall og lagt fire selvmordsforsøk bak meg.
Ifor noen uker siden lo jeg i sengen hele dagen ute av stand til å komme meg opp. Og jeg ble etterhvert klar over at jeg er ikke alle disse tingene folk har kalt meg oppigjenom tidene. Fortiden har vært og har inngen relevans i nåtiden lenger. Fremtiden er usikker og jeg kan ikke vite hva som kommer. Jeg er heller ikke jobben min, eller en mangel på en. Jeg er heller ikke tankene jeg tenker. Alt dette er mentale konstruksjoner som ikke eksisterer, de er kin merkelapper og knagger vi bruker for å kateegorisere ting. Jeg har insett at hva folk sier om min adferd, min kropp ikke kan skade meg. Det er som å ha en brukt bil, du vet at den er litt rusten og kanskje ikke helt pålitelig, men det var kanskje din første bil og du er glad i den. Slik har jeg det nå, jeg er ikke lenger det egoet jeg identifiserte meg med. Hemligheten er bare å gi slipp på alt, og være oppmerksom på dette øyebliket, nuet.

Hvorfor må du søke noe utenfor deg selv for å gi livet ditt mening?
Du har problemer i din livssituasjon, livet består av problemer, men har du noen problemer i akkorat dette øyebliket?

Jeg bare tenker på min egen situasjon, jeg har omtrent ingen penger, få venner jeg har tid til, eller som tar seg bry med meg
Jeg har ikke jobbet på lenge. Jeg har inget hjem jeg kan kalle mit eget, alt jeg eier kan jeg få plass til på en tilhenger.
Jeg er ikke fri til å gjøre som jeg vill, jeg har smerter, og jeg har gleder. Jeg har ikke den fjerneste ide om hva sukse eller stolthet vill si. Jeg har en gjeld som jeg vill måtte betale på resten av livet, Jeg inser at forrholdet basserer seg på avhengihet og et klengende behov for å få oppfyllt våres egene egoistiske behov. Jeg vet at det er en statisstisk sansynlighet for at jeg vill dø om 30 år. Er jeg lykkelig, nei, Men jeg har slått meg til ro med hvordan ting er, jeg kjemper ikke lenger imot det, for jeg vet selv om jeg mister alt , selv om jeg skulle dø om noen minutter har jeg dette øyevlikket og det kan ingen ta i fra meg.

Still deg dette spørsmålet, hvis du blir tatt i fra deg alt du har, alt du er, hva står du igjen med?

Jeg er ikke spessielt religiøs, spirrituel, jeg trur ikke engang på hva du ville kalle gud.
Kan jeg kjelpe deg?, nei, men jeg kan jeg hjelpe deg å hjelpe deg selv. Hvis du ønsker å snakke så send meg en pm.

Til forsiden