Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

1år siden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

1år siden

des 24 2013 - 06:29
det er 1 år siden jeg ble innlagt, og jeg er glad for det. jeg angrer ikke ihele tatt. 1 år er gått, kan si at det ha vært beste året jeg ha hatt på flere år.. og føler livet har tatt ny opptur. Jeg har jo mine små perioder..der jeg kan føle litt nedfor..men som regel er det opp.
pillene hjelper meg i stor grad å komme igjennom dagene og være positiv.. Men skal ikke si at alt er bare fryd og gammen, har jo mine problemer..kan jeg ha.
Men sammenliga med før har jeg det bedre enn på lenge. Jeg er sterkere.., jeg funnet en plass jeg trives på i jobb', altså skjerma virksomhet..trivelige mennesker..være sammens med.. får drive med de jeg liker, håndarbeid..
og jeg trives i leiligheten.
økonomien er ikke så bra..
er fremdeles singel.. håper jo på å kunne møte en dag.
men føler meg ikke så desperat som jeg var.
Vertfall er jeg glad jeg går på pillene.., og at jeg føler jeg har fått livet litt på rett kjøl,..
har og fått litt bedre selvtilit.
Tar det ikke så tungt lengre med at jeg ikke klarte skolen, eller fått til noe utdanning. Det er jo ikke alt i livet..Liets erfaringer er like mye kompentanse det... på en måte.. og man lærer mens man lever.
jeg ser framover.og orker ikke se bakover på de valgene jeg tok..og det jeg ikke skulle ha gjort..men sånn er det.
Jeg har trygghet..og bor nå heimplassen.. det er trygt å være der..
tror ikke jeg skal flytte igjen..men skal aldri si aldri.. jeg har kanskje ikke så mye energi til tider..


>Tunge depresjonene er der ikke så mye. Takk til de som var der når jeg var innlagt, og de greie menneskene. får meg til å se annerledes perspektiv på ting. Flinke personal..

Jeg spurte ei spådame, i tlf hvor lurt det var å legges in der,og jeg kan være enig at det ble en helberedelse for meg å være innlagt..på en måte.
Til forsiden