Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

voksen kronisk smertevenn med humor !

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

voksen kronisk smertevenn med humor !

mars 1 2021 - 14:38
altså noen ganger - da hadde det vært bra å ha noen å snakke med om nettopp kroniske smerter sykdom og alt det medfører. bare velte seg i det liksom :) høre hvordan andre har det og tar det og takler hverdag og fest ! hjelpemidler smertelindring tanker begrensninger osv.

hverdagen går sin gang og det handler om å få en fin dag!

er rundet 50 og har mye erfaringer. tenker jeg lever ett godt lite liv og ler masse ! men så var det sykdom å smerte da. det vil jeg ikke ha som tema i min hverdag. begrenser seg til god/ dårlig dag svar.

så - en eller flere å snakke med ?
Avatar

Re: voksen kronisk smertevenn med humor !

mars 1 2021 - 20:21
Jeg har ikke kronisk smerte, men jeg er en villig distraksjon hvis du trenger det :)

M36
Avatar

Kronisk humor

april 21 2021 - 17:19
Jeg skal ikke påstå at du vil le høyt hver gang eller kjenne deg distrahert hvis du vil venne meg. Jeg har en kronisk lidelse, men har ikke konstante smerter. Likevel bruker jeg endel tid på å finne lure triks for å håndtere smerter. Take a chance on me?
Avatar

Re: voksen kronisk smertevenn med humor !

april 21 2021 - 22:59
Jeg har levd med kronisk smerte i over 15 år tidligere, er blitt mye friskere. Noen år var jeg så invalidisert av smerter at klarte ikke gå ut av huset på to år. Jeg er relativt frisk nå, men bare ta kontakt med meg hvis du vil prate, jeg har mye erfaring med kronisk smerte og også hvordan har blitt frisk igjen
Til forsiden