Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

vennsøker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

vennsøker

mai 5 2012 - 15:22
Søker venner/vennine i nord trøndelag.
har lenge drømt om en vennine å funnet på ting med.Men vanskelig å være med på ting, impulsive aktiviteter.
og sitter ensom hver dag, hver kveld.
Avatar

Re: vennsøker

mai 6 2012 - 12:53
er så sterkt nedfor, selv om jeg prøver å trøste meg med kaffe, og pannekake, og prøve få en god start på dagen/tenke positivt..men det heller hjelper ikke..på en måte.Det er noe som mangler.
samme hvor god mat jeg prøver lage til meg selv, se tv..
men jeg mangler det viktigste behovene, som sosial kontakt.

Er så tungt, å ikke ha noe normalt liv', og føle seg syk. Jeg er så lei av være ensom. og det hadde hjulpet masse om jeg hadde hatt noen rundt, som kunne kommet på besøk!.
Slik at jeg hadde sluppet å tenke så mye.
men prøvde å presse meg til å gå tur igår.. en langtur, selv om det er hele tiden er biler som kjører forbi og slikt.
Er helt forferdelig når man itilgg er paranoid. Men måtte bare komme meg ut en tur, for å gå gå ut. Blir helt rastløs og tung ved å sitte inne hele tiden.
Men etter det er det ikke så mye å gjøre heller.

-Jeg sitter bare fast i livet!. Kommer ingen vei! :,( er fortvilet. Skulle gjerne så ha ønska jeg hadde jobbet/vært i skole som alle andre.
Hun som jeg deler hybel med, har enda ikke møtt henne. Hun er der bare av og til.. så blir sikkert lite kontakt med henne.
Hun er der sjelden smo jeg forsto det, siden hun tar desentralisering..

Og her sitter jeg dønn alene da!.
Satt igår kveld alene, som vanlig.......! jeg er så lei. Jeg vil tjene penger. men når både selvtilliten er så dårlig, og jeg har problemer med folk, og når jeg føler noen prøver hindre, og har 0 tro på meg.
Hun nav-dama som jeg snakka med, hun spørr ikke hva jeg selv VIL.
bare at jeg må høre med hun behandleren, hva jeg burde, og hennes meninger. Skal hun bestemme??
føler at mine drømmer og sånt bare blir forsvinner med hvert år.
Jeg bare sitter fast, og det har jeg gjort siden starten av!. Alle bare tenker jeg er syk og jeg ikke kan. Jeg blir måte stoppet- var å spurte om jobb, har lyst å jobbe! men selvsagt skal man være oppegående, takle situasjoner i en besninstasjon. og han snakka med sjefen i tlf, og sa jeg måtte levere CV, men klart den cven min er ikke så skryte av.....siden jeg er i nav-arbeid med skjerma virksohet.. så jeg føler jeg bare kan gi opp med engang!
da får jeg bare sitte hele sommeren uten å gjøre noe..som vanlig!.
og hvis jeg snakker med både nav-behandleren og hun i ABSV. som sitter der på konoret, og sykepleieren mener sikkert det kommer til å gå galt!
kan jeg bare gi opp! jeg vil ikke klare det. hvordan skal jeg klare finne troen på meg selv, når man får motstand??
da kan jeg bare bli sittende i huset her uten mening..
hvorfor bor jeg her? andre flytter pga skole/jobb. Mens jeg flyttet for ett bedre liv.

-hadde hjulpet så masse om jeg hadde venner/bare kommet hit for besøk..og pratet eller vært å holdt for selskap.
Men ingen venner nei.. det er så vanskelig å få til... og snakke med noen. Når jeg ikke går skole/jobber treffer jeg ingen.
Nav dama vil ikke spørre meg hva jeg har lyst til, eller vil, jeg hadde ikke så masse annet valg bare ta å være på gården. der det er psykiatriske personer..som jeg egentlig selv er litt skeptisk på, og det er veldig få personer der.

jeg kan bare sitte her i 50 år til, eller be om å få uføretrygde meg. ingen vil ansette meg uansett. Jeg har ingen erfaringer, hvordan skal jeg få erfaring?
jeg vil ha utdanning! men når jeg er ikke flink i teorifag, som norsk og matte! men jeg har lyst å prøve!

men folk vil bare stoppe meg opp! føler jeg spesielt nav.-andre folk som virker som har 0 tro, og tenker hvor syk jeg er!! hva er meningen med dette livet? fortell meg det, gud). også snakk om at jeg kan legges inn!!! kanskje jeg skal bare legge meg inn og bli enda mere deppa, er jo ikke håp eller tro. mister vertfall troen på livet.
Bak murer og sånt. De hjelper meg ikke til å bygge meg opp!

Liker å sitte drømme. Drømme meg bort, om det livet jeg aldri fikk til, og livet jeg ikke får til å leve.Ser på artister på youtube, som er rike og berømte.
Avatar

Re: vennsøker

mai 6 2012 - 13:42
et spørsmål Linn, hva ønsker du selv her og nå? Vil du studere eller jobbe? Hvis du vil studere hva da? Hvis du vil jobbe hvor da? Fortalte du til NAV hvilke ønsker du har? Du kan ikke regne med at de ordnber opp for deg hvis du ikke forteller dem hva som skal til...prøv og finn ut nøyaktig hva du ønsker her og nå og jobb mot det målet...synes jeg var et godt forslag selvom det var jeg som kom med det hehe
Avatar

Re: vennsøker

mai 6 2012 - 13:52
Skjønner det at hun er vrang hun dama. hun ser at jeg ja, føler hun ser på meg som psykisk syk bare.
oG nei hun sier bare jeg må høre med hun behandleren..
og jeg tror ikke sykepleieren er med på det.. jeg vet ikke. viljen er der, sterkt..for jeg har jo ligget ned på bakken og bare gitt blaffen. men noe innerst inne vil komme ut og kjempe og vil noe.
men vanskelig. men jeg vet ikke hva jeg skal bruke studiekomp. til..eer jo ikke sånn at jeg er interessert og synes det er morsomt. men ser at det kan være bedre for meg å¨møte mennesker, og ha noe gjøre. vil ha utdannelse sånn at jeg kan tjene penger.
og sånt.
jeg vet ikke om jeg kan, iog med sosiale hemmer meg.
vil helst ikkke utdype om diagnose, andre omstendigheter. men en ting er sikkert, at jeg blir vertfall psyket ned enda mere ved å ikke gjøre noe.
bare sitte lure på hva en skal gjøre, og sitte innenfor husets fire vegger.. blir ikke bedre. Men alt er så vrangvridd. man kan ikke gå skole med mindre man ha rsøkt,..må vente enda ett år til.
Men ha rjo søkt jeg da. var hun støttekontakten som foreslo.
og jeg tenkte skada jo ikke prøve søke vertfall, så ble mere tanken på at jeg vendte meg til å gå skole. Har jo vært så bitter for at jeg ikke har studiekompentansen! og nå har jeg sjansen hvis jeg kommer in.
men lurer på om jeg orker, eller om jeg bare skal ta ett arbeid, en vaskerjobb, og bare tjene penger.
Men tviler nav slipper meg..
Avatar

Re: vennsøker

mai 6 2012 - 13:55
Har også skjønt at alt står på en selv, har skjønt ja, at ingen ordner ting for meg. derfor jeg dro å spurte selv om sommerjobb, der igår igjen. Men når jeg var der følte meg så liten.. og torde ikke spørre om jobb. Så vet ikke om jeg takler å stå der heller...
dessuten er det så mye krav idag, og han sjefen er sikkert sånn veldig nøye, og han ville ha cv, sa han til han i disken.
Jeg som ikke er flink til å prate for meg selv..og ja.
hva skal jeg si til dem nav.? når hun har sagt før jeg kan ikke skaffe meg jobb, for da vil jeg ikke gjør noe bra arbeid..
kanskje innser at dem har rett! jeg burde ha kommet meg mere ut. Men det blir ganske lite... ved å være på gården 2 ganger i uka. der man slutter ganske tidlig også....
er for det meste funksjonshemmede og 1-2 psykiatriske..


:,(

egentlig vet ikke hva jeg skal gjøre, om jeg burde heller bare flytte hjem igjen...til barndomsheimen, skaffe meg jobb, som fiskeindustrien jeg hadde lyst til. Er ikke noe gøy å være så paranoid, og ikke ha trygghet rundt seg, og bare leve ett rolihg liv.
Er stress å bo i sentrum. og om jeg bare hadde hatt venner, der hjemme.
tjener man bra på fisk-industrien, til at man kan ha bil og sånt.. men vet at livet hjemme fort også blir stusslig, og ganske kjedelig. Man blir jo så desperat, etter å se folk. Men vet ikke om dem villig til å gi meg en sjanse igjen siden jeg prøvde der engang før engang.
Avatar

Re: vennsøker

mai 8 2012 - 13:20
Håper det går bedre snart.

Nå bor jeg langt unna, men trenger du noen å Chatte med, si ifra:)
Avatar

Hei

aug 5 2021 - 19:04
Hvis du trenger noen å snakke med så bare gi beskjed. send meg en venneforespørsel så snakkes vi. Mann 39 år her.
Til forsiden