Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

venninner i vestfold... :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

venninner i vestfold... :)

nov 8 2012 - 09:04
Hei hei :) Bor du også i vestfold, å savner venninner? Legg meg til som venn da... ;) Er ei ungdommelig dame på 40 år som sliter med sosialangst, men er egentlig veldig sosial av meg.Men sliter du med d samme, så skjønner du nok problemet. :) Ta kontakt da...
Avatar

"Dam" 67 år fra Sandefjord

nov 1 2019 - 11:26
Er du intressert i å bli min veninne? Møtes på kafe? Jeg ønsker kontakt med nåen som liksom jeg føler sej ensam og "misslykket". Er ikke spesiellt flink i noe og sliter med dårlig selvfølelse. Har invandrer bakgrund fra annet nordiskt land og et misslykket ektenskap bak meg.

Har helsemessige problem som gjør mej bevegelsehemmet og inre oro og sosial angst.
Trives ikke i store grupper heller selskaper. Lit enstøring.Jeg er ikke så god til å danse. Men tror at en "sakte" dans til Vikingarnas sång og musikk kunne gjøre underverker på humøret. Liker å se og høre på afrikansk dans og musikk.

Er ikke så sportintressert. Ikke heller å se sport på TV. Praktiserar lite Qi Gong og Yoga øvelser,

Liker trekkspelmusikk og Country. Merle Haggert bland andre.

Mine intresser:dyr og natur, dyr og naturvern en del alternativ bevissthet, yoga, Qigong, og urter Er lit intressert i reinkarnasjon og lest en del i emnet. Liker også avslappende eller helse reiser, andre kulturer med mer.

Strikker enklere baby klær, luer og tepper til veldedighet og leser norske serier,

Legg meg til som venn, om du har liknande intressen.
Avatar

Venninner

nov 2 2019 - 11:28
Hei,vil gjerne bli venn,er 44 år,bor i Vestfold,kjenner på det med sosialangst,grunnet helseplager har det påvirket mye den sosiale biten,men ønsker og komme ut av det etterhvert,fint og bli kjent med andre som vet hvordan det er.
Til forsiden