Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

venninner i oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

venninner i oslo

juni 4 2022 - 19:33
hei!
jeg er 36 år, utdannet og jobber innen omsorg, og bor på st hans haugen, i de siste årene har flere av mine venner flyttet/fått barn, og derfor har jeg lyst til å utvide venninnekretsen min. som person er jeg sosial, utadvendt, humoristisk, empatisk, og er veldig glad i de dype samtalene.
litteratur er en av de største lidenskapene mine, og jeg er også veldig glad i musikk (akkurat nå er det trygve skaug som står øverst på listen) og filmer (både hjemme og på kino) og jeg liker brettspill.
jeg setter stor pris på venninnekvelder hjemme med middag, men leter også etter venninner som har lyst til å oppleve mer av byens kulturliv. standup, museer, foredrag og konserter. når det kommer til konserter synes jeg også det er spennende å høre up and coming band som ikke er "oppdaget"

jeg er også ledig på dagtid de fleste dager, og sier ikke nei takk til en lunsj eller tedate på kafe, eller noen timers skravling i parken.

ta gjerne kontakt om du vil
Avatar

:)

juni 10 2022 - 16:58
Hei,
Jeg er kvinne på 33 år. Jeg anser megselv som mest introvert, men har også noe sosiale behov. Vil gjerne kunne prate om både de små og store tingene som skjer med og rundt oss.

Blir gjerne med på filmkvelder (helst ikke blockbuster), brettspill eller noe annet kulturelt. Jeg vil si at jeg ferdig med å dra ut i byen, men blir gjerne med på en rolig bar ellerno.

Avatar

Hei

juli 18 2022 - 10:45
Høres interessant ut, og jeg har sendt deg mld :-)
Til forsiden