Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

venner søkes i Fredrikstad områder rundt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

venner søkes i Fredrikstad områder rundt

sep 10 2020 - 21:39
Dame/kvinne/jente midt i livet (48) vil gjerne ha nye bekjentskaper. Jeg har et par svært nære venninner som jeg når som helst kan snakke m på tlf.
Dog er det noe som mangler. Jeg har lyst til å bli kjent med noen som ser på naruren som et sted å hente krefter.
Jeg er ingen Lars Monsen men har lenge ønsket venner som spontant kan ta en tur i skauen. Og kanskje en tur i telt..
Leirbålesamtalen er det ikke noe om slår.;)
Jeg er opptatt av dyr. Så det må nok du også være.Ha respekt for alt levende. Om det nå er katt el hund. Geit el marsvin.. (!)
Men ikke bare naturen. Er interessert i å komme i kontakt m folk som vil videre. Som leser - iallefall litt - nyheter og har noen meninger om samfunnet vi lever i. Misforstå meg rett; jeg er veldig interessert i personlige historier - har alltid vært det - men tror endel av en tifriskningsprosess er å makte å løfte blikket. Litt etter litt. Ut i naturen og evt kulturopplevelser - få nye impulser - er iallefall veldig sunt for meg. For å komme videre.
Så er det noen der ute som bor i fredrikstadregionen ta kontakt;). Evt Sarp/råde/hvaler ect..;)
Sier seg selv iom at jeg er her på denne siden - at jeg har et livsproblem for tiden. (som jeg liker å kalle det). Så jeg vil også snakke om
følelser;)


Avatar

Re: venner søkes i Fredrikstad områder rundt

sep 24 2020 - 03:34
Hei Thilda01,

Jeg holder til i Sarpsborg liker også turer ute i naturen. Bål i skogen er fint, med noen å snakke med. Håper på svar, jeg er ikke så aktiv her
Til forsiden