Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

venner i trondheim?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

venner i trondheim?

juli 21 2015 - 13:03
Jeg har flere gode venner, men kunne tenke meg flere! Samboeren min har gått fra meg, og jeg opplever et tomrom jeg vil fylle med venner og kjekke opplevelser. Om du er gutt eller jente spiller ikke så stor rolle.

Jeg synes det er kjekt å:
Bake, lage mat til andre, tegne, fargelegge, se filmer og gode tv-serier (er tv-seriegæren), gå turer, spille data, skrive, lese, spille brettspill og sikkert ting jeg ikke kommer på her. Jeg tar også en tur på fest eller på byen en gang i blant, men du trenger ikke være noen festløve for å bli kjent med meg. Gode eller morsomme samtaler er også viktig for meg. Er du veldig stille er vi kanskje ikke noen god match, for jeg er en pratmaker og trenger litt motstand der....

Jeg trenger å bli mer sporty, som om du vil tvinge meg med på skogtur, skal jeg prøve å bli med :P

Det enkleste er om du tar kontakt på personlig melding. :)
Avatar

Re: venner i trondheim?

juli 21 2015 - 13:04
Jeg glemte å si at jeg er 28 år.
Avatar

beklager!

juli 21 2015 - 23:01
Jeg trykka på varsle knappen ved ett uhell! Regner med admin ser det ikke er noe galt med dette innlegget.. men beklager uhellet.
Avatar

Re: venner i trondheim?

aug 18 2015 - 21:59
Hei! Jeg har mistet min bruker som het "svartsol". Av en eller annen grunn kommer jeg meg ikke inn der. Jeg er å få tak i på mitt nye brukernavn, svartsola. Ergerlig!
Avatar

Hei

aug 27 2015 - 22:20
Hei. Jeg er en jente på 19 år, flyttet til Trondheim for noen uker siden med mannen min som nå studerer på NTNU. Kjenner ingen her, og jeg savner så sårt å ha noen vnenner. Jeg ser at vi har mange like interesser, og jeg er også en partemaker. Legg meg gjerne til som venn
^.^ Driver forresten med geocaching, som er en fin måte å komme ut i naturen på :)
Avatar

Hei

sep 4 2015 - 11:17
Hei svartsola hva liker du av spill og sånne ting? På pc eller ps3,4?
Avatar

Re: venner i trondheim?

sep 19 2015 - 08:20
Har fyrt avgårde en venneforespørsel :)
Til forsiden