Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

venner i østfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

venner i østfold

aug 8 2023 - 13:00
Hei. Er en mann/gutt på 26 år som er på jakt etter noen få nære venner, jeg søker mannlige venner ettersom jeg allerede har noen veldig gode kvinnelige venner.

Jeg er veldig introvert og har vanskeligheter med å finne nye venner, derfor tyr jeg til internett. Jeg har litt forskjellige interesser, teknologi og data er veldig gøy samt bil og motor.

Jeg håper å finne 1-2 gode og på sikt nære venner å tilbringe tid med for at dagene skal kunne bli litt lettere.

Jeg er veldig rolig av meg og liker ikke så godt store menneksesamlinger, en perfekt vennekveld kan være alt fra brettspill til en sykkeltur.

holder til i øsftold. send meg gjerne melding ved spørsmål
Avatar

Hei

aug 21 2023 - 01:29
Jeg er på leting etter en god kamerat, holder til på Gressvik. Jeg er 37 år, for meg har ikke alderen så mye si bare kjemien er der.
Jeg er gift, ingen unger. Liker å trene, finne på ting, spiller ps5, være i naturen, liker dyr.
trenger en god kamerat:)

Er opptatt av ærlighet, viktig man kan stole på hverandre, og kunne snakke om alt mulig. Respektere hverandre og ikke være fordomsfull.

Interessert til å bli bedre kjent?
Til forsiden