Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

venner i BEEEERGEN

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

venner i BEEEERGEN

april 23 2019 - 15:35
Hei. Er ei jente på 21 som har et veldig lite nettverk her i bergen.. Har egentlig ingen venner her utenom min forlovede. Er interessert i tegning, spill (WOW,ESO,sims4,dragon age,skyrim, the isle osv), klær, små turer og generelt bare skravle om alt mulig. Jeg kan være veldig sjenert men det blir alltid bedre etterhvert når jeg er kjent. :) Er litt lei av at folk på denne siden ikke svarer meg så ønsker kun å bli kontaktet av folk som faktisk trenger en venn like mye som meg. :)
Avatar

Vi gjør!

april 25 2019 - 20:56
Vi er to veninner som vill veldig gjerne utvide det lille nettverket vi har sammen! Vi bor litt utenfor bergen, og liker shopping, gå ut, spise og se filmer :) veldig fan av gossip girl :D send meg en meld!
Avatar

Gatepus00

april 26 2019 - 00:13
Jeg sendte deg en forespørsel og sendte melding for lenge siden. Dere addet meg aldri! Du kan ikke se meldingen min før da..
Avatar

Hei

april 26 2019 - 21:20
Hei, G20 her fra Bergen. Også litt interessert i spill, har spillt Skyrim og Sims 4 ut av de du nevnte :) Send meg gjerne en melding og venneforespørsel hvis du vil.
Til forsiden