Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

venn(er) oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

venn(er) oslo

sep 12 2012 - 14:25
Flyttet nettopp til Oslo. Har et problem at jeg anspenner nakken så mye at det blir vanskelig for meg å tenke klart. Så det er litt vanskelig å få opp humøret når jeg ikke klarer å være den glade meg på grunn av smerten. Har hatt andre problemer med OCD og angst også. Hadde vært fint om jeg kunne treffe noen som var klar over dette, så jeg fikk trene meg på å sosialisere meg igjen. Det er overhodet ikke nødvendig med en venn(er) som skal sympatisere med klagetaler, det blir alle fort lei i lengden. Er gutt på 22 år. Bor nesten i sentrum.

Redigert 1; Kan vel legge til at jeg er glad i bøker, film og musikk. Litt nerdete men også litt hipp, jeg tørr påstå at jeg ikke kvalifiseres til å være hipster. Må bare få ordnet meg litt mer sosialt, så er jeg egentlig ganske uhøytidelig og glad.
Avatar

Re: venn(er) oslo

sep 18 2012 - 03:37
Hei :)

Jeg bor i Bærum og trenger også sosial trening. Jeg er egentlig sosial, bare veldig redd for mennesker. Jeg har det siste året slitt med spenninger i kjeven, det går litt opp og ned , men blir mest værre. Jeg har også noe problemer med OCD, det holdt på å bli ille, men jeg har fått det værste under kontroll.

Jeg liker musikk og bøker og rare ting og bare være. Jeg er en jente på snart 28 vintre, som bare slenger rundt for tia og prøver så godt jeg kan å se lyst på livet. Du får legge meg til som venn om du vil , så kan vi jo snakkes og se om det er en ide å treffes. Uansett må du ha lykke til videre :)

Til forsiden