Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

trenger nye venner, romerike/oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

trenger nye venner, romerike/oslo

juli 20 2014 - 20:42
hei, jeg er en mann på 37 år, er i full jobb, en sliter veldig når det kommer til venner, har veldig få venner. det finnes selvsagt en naturlig forklaring på det og det er at mange er døde, stort sett av rus, eller de ruser seg. jeg har også selv ruset meg men det er over 10 år siden. begynner å bli ganske lei av å være ensom i denne verden, så derfor lurte jeg på om det var noen her som ville bli kjent med meg.
Avatar

Re: trenger nye venner, romerike/oslo

juli 20 2014 - 21:26
jeg er 34 år ifra Oslo, vi kan godt prøve å bli kjent. jeg sender deg en venneforespørsel.

Avatar

Re: trenger nye venner, romerike/oslo

sep 30 2014 - 20:58
Heisann. Jeg er helt ny her inne og vet ikke helt hvordan dette fungerer. jeg er ei jente på 31 år, har en sønn på 4 år. Bor på Skedsmo. Jeg har ganske lik historie. 10 år på heroin, men 5 år nøktern nå. Er i full jobb. Men har lissom aldri fått bygd opp noe vennskap el vennegjeng, og det er er noe jeg savner. Var i utgangspunktet jente venner jeg skulle prøve å søke nå. Men ikke like lett det.
Til forsiden