Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

søker venninner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

søker venninner i Bergen

april 15 2013 - 01:55
Jeg flyttet til Bergen for 1 år siden, og har hatt problemer med å finne meg venninner. Jeg er ganske sjenert, helt til jeg blir trygg på omgivelsene, og dette blir problematisk i en ny by. Jeg er en rolig jente på 20 år. Jeg ønsker ikke kontakt med gutter da jeg er forlovet. Jeg ønsker en veninne som jeg kan finne på ting med som å gå turer reise på trening. Jeg er ikke noe trenings menneske, men jeg har veldig lyst til å begynne, men føler det er lettere hvis jeg har noen å trene med. Og selfølgelig andre ting, reise på byen, shoppe, sladder osv..
Etter ett år uten en venninne å snakke med så er dette mitt desperate forsøk.
Avatar

Hei

jan 4 2014 - 13:38
Hei!
Hei, jeg vil gjerne bli kjent med deg, jeg er en jente på 25 år, bor i en egen leilighet i fana. Har desverre ikke så mangen venner fra før av, så vil gjerne bli kjent med deg. Jeg liker og finne på det meste, alt fra bowling til kino, osv, også liker jeg og finne på noe kreativt.

Håper jeg hører ifra deg :)
Til forsiden