Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

søker venner til et prosjekt/forum

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

søker venner til et prosjekt/forum

juli 22 2019 - 14:30
Hei! Jeg har jo postet en del innlegg i løpet av dette halvåret jeg har vært her, men det blir nok ikke noe flere nå. Føler jeg nesten har fått ut det jeg trenger fra siden, i forhold til venner etc..

Men jeg kunne gjerne tenkt, hvis noen var interessert i å være med på det, å finne nye venner til et prosjekt og et forum jeg lager. Et forum som handler om tegneserier og tegnefilmer: Spesielt Disney, Marvel etc., og det å snakke med andre folk, samt muligheten for å lage klubber/grupper.

Jeg jobber med to andre, der den ene av dem er relativt aktiv i prosjektet, men hvis noen tør og har lyst til å være med på å forsøke bygge opp et nytt forum, så er dere hjertelig velkommen til det. Det kan være en fordel å, hvis én ønkser å aktivt bidra, ha en viss erfaring med moderasjon, administrasjon, og selvfølgelig kan tekniske kunnskaper være en fordel når det kommer til å bygge opp et forum.

Så hvis noen har interesse av å bli kjent med meg og de andre på denne måten, så er det bare å sende melding!

-Med vennlig hilsen fra Vetle
Til forsiden