Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

søker veninner i Oslo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

søker veninner i Oslo

mars 25 2019 - 16:16
Hei. Jeg er en mann med homoangst. Dette fordi jeg har tiltrekkende utseende og liker ikke menn som ser på meg. Hvis en mann er interessert i meg mistenker jeg ham for å være tiltrukket til mitt utseende, ganske homo, og jeg vil ikke noe med ham å gjøre. Uansett jeg er her fordi jeg interessert i venninner i Oslo. Jeg vil til Telemark i høsten til studier til da jeg vil ha selskap. Jeg har interesse i film og har profil i noen castingbyråer.
Avatar

Re: Homoangst

mars 25 2019 - 16:48
Hvorfor er det så farlig om en mann er tiltrukket av deg? De færreste homofile vil trenge seg på når det kommer frem at du ikke er interessert. Er du redd for at de ikke skal ta et nei for et nei, eller?
Avatar

...

mars 25 2019 - 17:11
du forstår ikke. Bare forestill deg at alle menn ute glaner på deg og kommer nær deg, innpå deg. Det er irriterende, men det er det jeg føler hele tiden, irritert. Menn må lære å holde avstand selv om de liker ens utseende. Jeg skal liksom få alt denne dritten på meg fordi jeg ser bra ut? dette er et problem som ikke kan løses.
Avatar

Vell

mars 26 2019 - 05:46
Det er ikkje slik at du berre innbiller deg at du er attraktiv? Kanskje dei som ser på deg, synest du er rar?
Avatar

Re: Homoangst

mars 26 2019 - 14:18
Dette begynner å ligne ganske mye på homofobi...
Avatar

Re: søker veninner i Oslo

april 29 2019 - 21:06
Det høres ut som om du innbiller deg at hver eneste mann som ser på deg er tiltrukket av deg, noe som umulig kan være tilfelle, da en svært lav prosentandel av befolkningen er homofile (det anslås at det totalt sett er mellom 3-5% homofile og lesbiske i Norge).

Problemet kan absolutt løses hvis du jobber med holdningene dine, siden ditt nåværende tankesett opprettholder en irrasjonell frykt. Menn vil se på deg og komme borti deg uten at det ligger noe homofilt bak det, og det må du bare lære deg å godta. Og det er heller ikke sånn at alle homofile menn er tiltrukket av deg bare fordi du ser bra ut. Folk har forskjellig smak, veit du.
Til forsiden