Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

skravle, cafe, tur... venner i Vestfold?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

skravle, cafe, tur... venner i Vestfold?

aug 11 2014 - 22:09

Jeg er ei dame på 29 år... bosatt i Larvik med samboer.
Har nå bodd i Larvik ca et års tid...trives godt her ,men savner noen venner å kunne dele opplevelser med... prate med, gå turer sammen, trene,cafe livet, shoppe etc.
Sliter litt med depresjoner pga. lite nettverk/ få venner. Synes det er vanskelig å få nye. Ellers er jeg glad i livet og har mange interesser .
Avatar

Hei

aug 15 2014 - 22:26
Jeg er 26 år og bor i larvik selv :) kjenner litt på det samme som deg, til tider ensom, selv om jeg er godt gift og to nydelige barn :) men ønsker gjerne å utvide mitt sosiale nettverk :) send melding om du vil!
Avatar

Hei du:-)

aug 19 2014 - 09:21
Jente på 22 blir 23 bodd her i ca 8mnd men vanskeligheter med og skaffe meg venninner , lyst og bli kjent med meg ?:-) sender deg en venneforespørsel så kan du godta om du har lyst :-) hilsen meg:-)
Avatar

Hei :)

aug 24 2014 - 23:13
Jeg bor i selv i Tønsberg å har vel faktisk ingen venner for å si det stygt. Pga min sykdom så har jeg ikke klart å sosialisert meg eller prøvd noe særlig selv. Men hadde vært hyggelig å møtt noen her inne :-)
Til forsiden