Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

sjöörrett fiske .

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

sjöörrett fiske .

mars 10 2020 - 00:12
hei, har vert en del i russland og mest posotift. men er mye alene og om det er noen der ute som vil bli med på tur så har jeg sengeplasser er snill og hyggelig med selskap da jeg har mye tid og er 38 år fra kragerö . ole johnny gauslå , ikke vär sjenert jeg finnes på opplysningen og svarer om du bruker nökkelordet fluefiskr.. mvh ole
Avatar

om jeg skal leve mens jeg lever , vil jeg ha gode venner.

mars 10 2020 - 01:13
er ikke redd for å vise fölelser , sinne , sorg, glede . vil helst vise ingen fölelser for å bli tatt for sårbarhet. men blir feil da jeg har så mye å tilby. og vil ikke gå i graven for å väre redd for å väre sårbar . jeg elsker å väre glad skammer meg mye pga dumme ting jeg har gjort i fortiden men ingenting jeg ikke kan si ok , dumt gjort. gjör det bedre. jeg burde ikke skamme meg for mange ting jeg tror jeg burde, . eller tok jeg feil ? idolet mitt var jake rhe muss og lars lenth . hvem er jeg idoler kommer og går. pumping iron med arnol swartsenegger er ikke like kult i dag som försteutgaven av sigmund f, . likevel begynner å bli tynn i hyssingen er vel tegn på att hyggelig å väre i livet :-)
Til forsiden