Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

se herover!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

se herover!

juni 24 2012 - 05:52
Heisann.
Føler meg litt ung her.. men tekst har alltid vært en stor og viktig del av livet mitt. Jeg er 18. Sliter med bl.ant : PTSD og borderline.
Jeg er en åpen jente med mye omsorg for andre mennesker. Jeg er politisk interessert, glad i kroppskunst og bøker. Og jeg vil gjerne bli bedre kjent med DEG!
Pågrunn av min psykiske helse går jeg hverken på skole eller har noen utdanning. Jeg fokusere nå mest på behandling. Men dagene blir lange, uten noe å gjøre. Vil du bli bedre kjent?Avatar

Re: se herover!

juni 24 2012 - 14:38
Ja.. .
Jeg ser at du sliter med blandt annet PTSD, og lurer på om du har vært borti EMDR..!? For jeg har selv vurdert det, men leter etter andres erfaringer med denne behandlingsformen.
Avatar

Re: se herover!

juli 2 2012 - 03:33
Hei, happymeal.
Jeg er 19 og tenker det samme som deg at det kunne vært greit å snakke med noen. Bare ta kontakt hvis det er noe du ønsker.
Avatar

Re: se herover!

juli 11 2012 - 18:10
Hei er en jente på 18 som også gjerne vil ha noen å snakkemed. Jeg elsker bøker og mange andre ting, bare ta kontakt hvis du vill :-)
Avatar

Re: se herover!

juli 26 2012 - 21:04
Jeg er i helt samme sitasjon som deg har ptsd og er hjemme pga dette.
Jeg skulle gjerne hatt kontakt med noen i samme sitasjon ikke bare for å snakke om våre problemer altså :) Men greit med noen som forstår deg og hva man har gått igjennom =)

Men jeg er 28 år da så er jo en del eldre, men ikke alltid det har så mye å si det, bare ta kontakt om du ønsker
Til forsiden