Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

rotet meg bort på internett henvendelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

rotet meg bort på internett henvendelser

juli 13 2012 - 12:02
Min historie ble til i negativ retning mer en noen gang da jeg prøvde å henvende meg til forskjellige på forskjellige arenaer på internett, jeg er ikke stolt i dag ut i fra når jeg ser konsekvensen hvordan det ble for meg i etter tid, men på grunn av at noe som skremte meg veldig der jeg bodde tidligere fra mennesker rundt, det gjorde at jeg begynte å søke etter noen i gjennom internett, i et forsøk for å få venner, men jeg kan si det ble ikke som jeg forventet, det ble verre, idag ser jeg hvordan jeg istedenfor skulle gjort for å komme ut av den usunne syklusen som på mange måter bar preg for meg som et menneske og mentalt, idag ser jeg hvordan jeg istedenfor skulle gjort for å nå frem dit jeg ville så mye istedenfor, derfor er jeg veldig forsiktig med relasjoner den dag i dag, for det er farlig som fy, det er ikke sant at dem du kommer i kontakt med er ment du skal være sammen med, jeg har fått erfaringer som ikke er sunne i det hele tatt, idag vet jeg hvem jeg forholder meg til, for å bomme på mennesker kan gjøre mer skade en som så, derfor er min svar til deg som leter etter mennesker igjennom internett hold deg unna!! det er kjempe farlig, for det er noe i mennesket som tror det er så mye bedre at man kan finne igjennom internett da er alt velstand, det er motstatt, uansett det er ikke alt som kommer til overflaten av det som nevnes igjennom mennesker,jeg har lært en lekse der det er farlig mennesker skal ha kontroll på deg som et menneske, jeg har ikke gitt eierskap til noen mennesker over meg, uten at jeg har gjort rettrett for nettopp det, men det er noe i mennesket som tror dem kan eie uten at dem har noen rett til det, uansett jeg har erfaring som jeg ikke vil ha noe med å gjøre mer, mennesker er mennesker, så jeg er glad jeg har kommet ut av det uføre som for meg ble veldig vanskelig å forholde meg til, men jeg kjenner til hvor jeg så mye mer vil istedenfor for å oppleve noe som er så mye bedre slik at jeg skal oppleve meg så mye bedre.......
Avatar

Re: rotet meg bort på internett henvendelser

juli 13 2012 - 17:25
Jeg skjønner at du har kommet borti mennesker du ikke skulle komme borti , men du er tydeligvis veldig merket av at du møtte disse på Internett og skremt av dette.
Ja det finnes mennesker som ikke er gode på Internett, det finnes mennesker som ikke vil deg vel, som vil bruke deg, kontrollere deg.
Men vet du disse menneskene finnes også i verden ellers.
Det sitter millioner av mennesker på Internett hver eneste time av dagen og natten. Noen av disse er slemme, farlige mennesker.
Men ikke alle, det er nok flere gode mennesker på nettet en det er dårlige.

Jeg har møtt dårlige mennesker i mitt liv, som har utnyttet meg mens jeg enda var for ung til å gjøre motstand og si fra, som har ønsket å bruke meg som har ønsket meg vondt. Men ikke en av disse har jeg møtt på Internett, det betyr ikke at jeg idag kan gå rundt å tenke at en hver person jeg møter på i hverdagen er et ondt menneske fordi disse menneskene var/er.

Man må lære seg å lese mennesker og finne ut hva de vil, om de er gode eller ønsker å skade deg eller bruke deg. Noen er flinkere en andre til nettopp dette. Og noen er ekstremt flinke til å skjule hvem de egentlig er enten det er på Internett eller i verden utenfor.

Det er trist du har møtt på mennesker som ikke har ønsket deg godt, men det er dessverre slik verden er gode mennesker og onde mennesker finnes over alt. Det er viktig å være til dels på vakt når man møter nye mennesker og se an deres motiver for å være sammen med deg. Men man må også tørre å ta sjanser om man skal komme seg noe sted som helst her i livet. Og det høres ikke ut som et godt liv for meg om man skal gå rundt å dømme alle nedenom og hjem på grunn av hva noen har gjort.
Da blir verden et ekstremt stor, skummelt og ensom sted å være
Avatar

Re: rotet meg bort på internett henvendelser

juli 14 2012 - 01:05
jeg er enig med cina, ikke mennesker er onde.
Til forsiden