Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ønsker meg noen venninner...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ønsker meg noen venninner...

juli 9 2015 - 01:04
Jeg fyller snart 42, har mann og barn pluss heltidsjobb som tar opp mye av min tid, men mangler venninner. Føler meg derfor ganske ensom til tider. 
Bor i indre Østfold, jobber i Oslo. 
Er det noen damer her inne som kunne tenke seg å bli kjent med meg?
Avatar

Hei!

juli 9 2015 - 10:22
ja, jeg blir gjerne bedre kjent med deg. Jeg er i 40- årene, har mann, barn, deltidsjobb, bor i Oslo. Ønsker meg veldig ei venninne( eller flere) til. Har sosial angst, er høysensitiv.
Avatar

Hei

juli 10 2015 - 10:31
Jg blir gjerne kjent. Bor i buskerid
Avatar

Hei

aug 1 2015 - 21:08
Jeg er en dame på snart 43, mangler også venninner, og har det som deg, føler meg ganske ensom. Jeg ble ufør for ett år siden, så dagene blir lange. Jeg bor også i indre Østfold, nærmere bestemt i Trøgstad. Jeg er opprinnelig fra Moss, og flyttet til Trøgstad for to år siden. Jeg vil gjerne bli kjent med deg.
Avatar

Hei☺️

okt 9 2015 - 13:19
Savner selv noen å gjøre noe med, gå turer eller bare snakke.
Er flyttet til Moss for 6 mnd tid siden og opplever det vanskelig å komme i kontakt med folk selv om jeg både er sosial og liker å være blandt folk. "Problemet" er at alle er opptatt med sitt og har ikke tid til noe, men det har og ønsker jeg.

Send gjerne en mld ☺️
Avatar

Hei.

des 5 2015 - 22:05
Jeg er også en dame på 43 år.bor i Trondheim, så blir ett stykke unna, men føler vel mye det samme som deg. Jeg har mann og tvillinger på 5 år...fikk barn i voksen alder .Har opplevd store forandringer i livet og venner som har forsvunnet. Er en dame med mange intresser, Ønsker å bli kjent med nye mennesker rett og slett.
Avatar

hei.

feb 22 2016 - 15:40
Jeg er 43 og bor i akerskus. Ønsker meg også venninder og finne på morsome ting med.Er veldig ensom og vært det noen år.
Avatar

Hei

feb 29 2016 - 12:59
Hei,
Jeg er 40 år, 3 små barn og bor i Buskerud. Er innflytter og har ikke så lett for å få venner. Savner å ha noen jenter å snakke med, vil gjerne bli kjent :)
Til forsiden