Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

meninger om bup

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

meninger om bup

juni 3 2022 - 15:20
systemet til bup er så ræv. skal si det helt ærli men barn som faktisk sliter må gå gjennom et helvete bare for å ikke få noe ut av det. å det er så mangen som burde fått plass men alle er på venteliste. barn som sliter må vente flere måneder bare for å komme seg på ventelisten i det hele tatt. sykt ass
Avatar

Meninger om ungdommer

juni 3 2022 - 16:14
Samtidig sitter det massevis av kompetente voksne rundt omkring i landet, som kunne hjulpet dere ungdommer å manøvrere i systemet. Men dere ungdommer vil jo ikke ha noe med oss "gamle menn" å gjøre... Hvem som er ute på bærtur her sa du?
Avatar

BUP er noe mystiske greier

juni 8 2022 - 13:52
Jeg har vært i kontakt med noen barn som har vært på BUP og noen voksne som var der som barn. Har spurt om hva som foregår der, men de har ikke mye å si som en "normal" voksen person kan bli klok på.

Er litt bekymret for de som er barn i dag - de sitter med nesa ned i mobilen eller nettbrettet omtrent hele tiden. Vanskelig å få til en skikkelig samtale med dem, og det tror jeg gjelder de fleste voksne, ikke bare oss "gamle menn". Barn som "sliter" vet ofte ikke selv hva de sliter med, og da er det vanskelig å hjelpe dem uansett.

Avatar

BUP er dritt og bare overvåker folk for regjeringen

juni 10 2022 - 00:24
Jeg skal på bup for trede gang i morgen og stoler fortsatt ikke på noen av dem. De påstår at de skal hjelpe med det er som de ikke prøver og gjøre noe annet en å manipulere folk. Sist gang jeg var der spurte de meg rare spørsmål sånsom har du noen gang tenkt at regjeringen styrer alt og overvåker alle. Det endte med at de prøvde å overbevise meg om at regjeringen ikke overvåker alle.
Avatar

Re: meninger om bup

juni 10 2022 - 00:36
Da regner jeg med du har solid dokumentasjon på disse manipulerings- og overvåkningspåstandene dine. Ellers blir det jo vanskelig å ta deg seriøst.
Til forsiden