Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

mann 50

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

mann 50

juli 15 2022 - 23:42
jeg savner en å prate med. Jeg liker å blande alvor og tøys, og har ikke veldig tung bagasje med meg, stort sett positiv til livet. Da jeg etterhvert har vanskelig for å bevege meg langt, ønsker jeg bare en nettvenn. Helsa har snudd opp ned på livet mitt, og som tidligere glad i å bevege meg, har jeg trengt å bruke mye tid og tanker på et nytt innhold og mening i livet. Ellers er jeg den gode gamle.
Jeg er vennlig og positiv, og liker å undre meg og le litt over smått og stort i livet. Jeg har mange gode venner, men ser at jeg er i ferd med å orientere meg mot nye venner. Ikke noe galt med de gamle, men jeg søker etter ny stimulans, går vel lett i ring med folk man har snakket og gjort mye med. Jeg har truffet mange nye mennesker gjennom frivillig arbeid , og liker godt å snakke med mennesker som er litt yngre og utforskende i livet, men alle aldre er velkommen.
Til forsiden