Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

lei av å være så ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

lei av å være så ensom

jan 7 2016 - 21:48
Hei ! Jeg har prøvd å få kontakt med folk her inne men,det har ikke virket ut som folk ikke er så interressert i å bli kjent med meg. Jeg er så og si alene hver dag. Jeg er 30 år og bor i oslo. Jeg liker å gå turer,gå på cafe,se på filmer og høre på musikk. Håper å høre fra noen.

Hilsen Erik
Avatar

hei

jan 7 2016 - 22:25
Det kan jo være vanskelig for folk der sliter, om man har en vond periode, og man ikke tror det nytter at møtes med noen uansett. egen ensomhet kan ikke skuffe mere end det gjør allerede, liksom. Det sagt, jeg har lagt deg til som ven, er selv 28 og bor i Oslo, og tar gjerne kaffe en helg, gåtur eller kino.

Avatar

Hei

jan 9 2016 - 13:44
Jeg har også prøvd det i en lengre tid med blandet suksess. Alle har vel sine utfordringer og det blir vel lett å glemme siden.. Jeg er med å ta en kaffe, se film osv :) sender deg en forespørsel!!
Til forsiden