Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kreativ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kreativ?

aug 31 2019 - 23:18
Hei,
Jeg søker kreative og fotointeresserte mennesker som kan utvikle seg til et vennskap. Jeg vil gjerne ha noen å dra på korte og lengre turer med for å fotografere, eller kanskje dra på messer eller lignende. Jeg har også interesse for masse annet kreativt håndarbeid og digital kunst, så bare ta kontakt hvis du har like interesser. Føler jeg blir motivert av å omgåes andre kreative så håper å finne noen her inne! Jeg er en ung mann fra Akershus.
Avatar

bump

sep 18 2019 - 12:57
Leter fortsatt :)
Avatar

Re: kreativ?

sep 23 2019 - 19:06
Hei. Min kjæreste og jeg interesserer oss for photo og turer. Ta gjerne kontakt
Avatar

Hei

sep 23 2019 - 20:12
Sendte venneforespørsel, for jeg også selv interessert i foto
Avatar

Re: kreativ?

nov 14 2019 - 18:01
bumper denne
Avatar

Hei! G27, Oslo.

nov 20 2019 - 01:37
Jeg vet ikke hvor kreativ jeg er, føler jeg, men andre sier det om meg av og til. Jeg har litt asperger og kan gå veldig inn for ting i kortere perioder. Jeg er litt hoppefrosk når det kommer til interessene mine, men noen ting er jeg mer konstant interessert i..

Jeg har ingen spesiell interesse for foto, men kan synes det er kult med fine bilder. Og jeg føler jeg har en slags sans til å se hva som er "spesielt" og fint da.. Jeg kunne ønske foto var en interesse for meg, men jeg kommer nok ikke til å gjøre noe mer avansert enn å ta bilder med telefonen (og det er heller ikke ofte jeg tar bilder med den).

Jeg har ellers en grunnleggende interesse for trearbeid, men det går litt i perioder på hvor mye jeg holder på med det. Jeg har ikke samme motivasjon på det nå om dagen som før. Jeg gikk for 2 år tilbake på møbelsnekkerskolen i Mysen. G tre g har et lite verkstedrom hjemme. Hadde vært kult om noen hadde noe de ville designe eller lage.

Akkurat nå har jeg fått en interesse for skismøring, glider og å gå på ski, Hehe.. :p kom over noe billig cera f-pulver (gir superglid) på finn. No, og tenkte jeg skulle ha det litt gøy med det! :D

Jeg driver ikke så mye med ting om dagen og isolerer meg litt mye, og er litt oppgitt.

Men kan jo prates, kanskje :)
Til forsiden