Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kjeder meg i Oslo.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kjeder meg i Oslo.

juni 20 2016 - 22:40
Sitter hjemme og kjeder meg. Vurderer å gå ut på puben.. men bør vel bli hjemme å spare både penger og helsa.. Søker derfor noen å prate med i kveld istedenfor.

Hvis noen har lyst til å skrive litt hadde det vært hyggelig.. Jeg foretrekker Whatsapp eller Viber, evt Facebook Messenger..

Send meg en melding hvis det kan være interessant å skravle litt.

Jeg er en fyr på 36 år som bor på Majorstuen. Er glad i teltturer i skogen, og rolige pubturer.. og stort sett alt imellom, som spillkvelder med kort og brettspill.. Jeg er relativt interessert i det alternative, men vil si jeg er skeptiker samtidig. Liker liksom å tro at det er noe sant i alt og at det finnes mer i verden enn det vitenskapen kan bevise i dag. Tidligere har jeg vært relativt opptatt av tarot og astrologi, men er mer skeptisk i dag etter jeg er blitt eldre.

Er glad i å møte nye mennesker. Driver derfor aktivt med CouchSurfing i Oslo.

Mvh Jonathan :).
Til forsiden