Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jente på 21 som ser etter venninner i 20 årene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jente på 21 som ser etter venninner i 20 årene

nov 24 2013 - 11:30
Er en blid ,positiv jente som ser etter gode venninner, som liker å dra ut, se film eller prate om alt mulig... Har mistet mange venner pga min depresjon og angst, noen andre som er i lik situasjon?
Avatar

.

nov 24 2013 - 11:34
Bosatt i oslo :)
Avatar

Hei! :)

nov 24 2013 - 20:11
Hei!
Jeg er helt ny her inne, så vet ikke om jeg svarer riktig sted nå, eller om jeg legger inn et nytt innlegg eller hva jeg gjør, men jeg prøver :P

Jeg er en jente på 22 år som bor 20 min unna Ski - 50 min unna Oslo.
Tidligere har jeg hatt mange gode venner, men etter at de fikk vite at jeg slet med depresjon og angst trakk de seg unna (har forståelse), men jeg savner å ha noen jeg kan besøke eller få besøk av.

Jeg er en sprudlende og glad jente som ønsker å ha det gøy med andre. Selv om jeg sliter med depresjon, så er jeg ikke deprimert når andre er rundt meg :)
Ser på meg selv som en litt altmulig jente, dvs at jeg kan være med på det meste. Alt fra grilling i skogen til shopping i storby. Alt fra maling til dans, til ballspill :)
Avatar

:)

nov 25 2013 - 09:21
Virker som om vi har mye tilfelles:) Har lagt deg til som venn, så hyggelig om du godtar så kan vi bli litt bedre kjent
Avatar

:-)

nov 25 2013 - 23:35
Slenger meg på jeg! Jente på 20 som studerer i Oslo. Har selv mistet mange venninner pga ulike årsaker, så er som regel bare med typen og han sine kompiser... Merker at savnet etter gode venninner er stort.
Til forsiden