Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jente 29 bærum søker god venninne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jente 29 bærum søker god venninne

april 16 2015 - 21:43
Nå sitter jeg her en helt vanlig torsdagskveld.. Jeg har fri, vet jeg har hele helgen til å finne på noe, har så utrolig lyst, bare ut å gjøre noe, sammen me noen andre. Har noen venner her i bærum, men synes det har vært veldig vanskelig her i sør, jeg er norsnorsk, å finne venner, gode venner her.

Litt om meg: Jente 29, gift, to barn og jobber i helsesektoren. Jeg er turglad, med eller uten hund, har ikke hund selv dessverre. Går like gjerne tur på berg, knauser og fjell som gjennom sandvika, på kadettangen eller lignende. Jeg liker kafe, litt shopping, eller sitte i sofaen hos en venninne. Som person er jeg stortsett veldig lett å prate med, smile og ler mye, har lett for å glede meg over små ting, jeg er veldig rett frem, ærlig, drømmende, pliktoppfyllende. Det jeg ønsker nå er å få være mer meg, ikke bare mor, jeg ønsker meg flere venner eller bare en ekstra god en, jeg vil gjerne ha noen å prate med, tulle med, gråte på skulderen til om nødvendig. Kunne gjerne tenkt meg å ta en kiel tur eller lignende, harrytur til sverige, besøke hytten til noen. Eller bare gå på loppis eller kafe:-)

Alle har sitt å slite med, jeg er ikke noe anderledes, har vært mange tårer felt siste halvanna året, i det mørke rommet, alene, du vet.. Jeg er sliten, trøtt og lei, problemområdene er jobb, dårlig selvfølelse og selvtillit (selv om det sjelden fremstår slik da smilet er blitt en super forsvarersmur, til min store frustrasjon nå)og selvsagt mitt dårlige forhold til mannen min.

Er det noen der ute? Kjenner du deg igjen? Lyst å finne på noe?
Jeg bor i sandvika område, hvor bor du?

Hilsen
meg..
Avatar

Hei!

april 18 2015 - 15:12
Jeg kjenner meg veldig igjen og ønsker veldig gjerne å bli kjent med deg.

Jeg har et barn på 1 år og bor også i bærum. Bærums verk. Jeg har hund og liker å gå turer. Jeg flyttet hit fra oslo og føler jeg har sklidd vekk fra de vennene jeg tidligere hadde siden de bor så langt unna. Jeg ønsker ei god venninne.

Denne helgen er mannen på jobbreise og datteren min er på besøk hos sin mormor. Jeg har friheten til å gjøre akkurat hva jeg vil og solen skinner. Men jeg sitter hjemme fordi jeg rett og slett ikke vet hvem å ringe til, hvem å møte.

Ta kontakt om du vil snakke mer med meg.
Avatar

hei!

april 26 2015 - 18:39
Dere skriver begge to ting jeg kjenner meg igjen i.

Jeg er 29 år, jobber som sykepleier og har ei datter på snart 6 mnd. Bor på Ullern rett ved Bærumsgrensa. Sliter med dårlig selvtillitt som også dekkes over ute blant andre.Fremstår sporty og blid, men innvendig svinger det veldig. Er mye alene med min datter + hund da samboer jobber mye borte. Glad i gå turer, kafe, turer, treneetc. Sånne vanlige aktiviteter, det bare er så tungt å komme seg opp og ut :)
Har laget middag og støvsuget litt i dag, ellers bare sittet på pc'en og vært kjempesliten, mens babyen ligger og koser seg alene på gulvet (heldigvis). Føler jeg kaster bort tiden på å være sliten og lei og trenger å møte noen andre i liknende situasjon for å komme meg litt "opp igjen". Er ikke fra Oslo opprinnelig, men har flere venninner. De fleste uten barn, så det er ikke alltid så lett å henge med på ting som skjer. Har ingen familie i Oslo, så har lite avlastning i hverdagen.
Bor i hus og har stor hage, men klarer ikke glede meg over det fordi jeg føler ingenting er "bra nok".
Legg meg til som venn dersom dere vil bli bedre kjent :)
Avatar

Hei alle dere gode mennesker!

april 29 2015 - 20:55
Jeg skjenner meg igjen i mye av det dere skriver. Jeg henger etter på barne og kjærstefronten siden jeg har slitt en del med angst (tror jeg). Jeg går på skole nå og er litt inn i eksamenslitet. Kunne tenke meg å bli bedre skjent til sommeren da jeg har bedre tid. Ta gjerne kontakt =)
Klem
Avatar

Hei kjære deg

april 30 2015 - 15:15
Jeg er noen år yngre en deg, men om du er åpen for det så vil jeg veldig gjerne bli kjent med deg. Jeg er verken mor, har samboer eller er her og nå i full jobb, men jeg kjenner meg igjen i så og si alle feltene du beskriver at du savner og ønsker mer av i livet ditt. Jeg ønsker akkurat det samme. Hadde vært kjempe hyggelig å bli kjent med deg, så du er hjertelig velkommen til å ta kontakt hvis du ønsker :)
Til forsiden