Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jente 25 østfold her...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jente 25 østfold her...

sep 16 2013 - 00:30
Trenger å utvide vennekrets da mine nære venner er giftet seg eller kjæreste med barn. Jeg har nylig fått diagnosen bipolar og trenger å komme meg mer ut og bli litt pusha...! :-) kino, sushi, kakao, brettspill, kortspill, bowling er noe jeg kommer på nå i farta som jeg liker å gjøre... Kanskje du gjør det også? Håper veldig på svar fra en som er snill, tolmodig og litt humoristisk:) helst eldre enn 25. Gutt eller jente spiller ingen rolle. Håper å høre fra deg :-)
Avatar

hei!

sep 17 2013 - 02:15
Så hyggelig at du svarte meg :-) setter jeg utrolig stor pris på! Vi hadde ihvertfall noen felles interesser og det er bra. Game er noe jeg aldri har gjort og jeg ønsker ikke å starte med det heller... men hvis du får noe ut av det er det kjempe bra for deg! :-) har du noen problemer i dagliglivet? Psykisk eller fysisk? Med vennlig hilsen fra meg
Avatar

Hei wahrheit

sep 17 2013 - 03:00
Ser du sliter med sosial angst og deprisjon.
sliter med akkurat det samme.

er M23 år

Liker gaming, film, musikk og friluftsliv :)

sendte deg en invitasjon.

Mvh Lonely 25
Avatar

pleier å være i østfold noen helger

sep 17 2013 - 17:21
Kino, bowling, kortspill, brettspill høres ikke dumt ut.
Om du vil ha en venn i noen helger...
Avatar

:)

sep 18 2013 - 01:58
er 22år og fra østlandet selv ^^ bare å legge meg til hvis du er interessert, liker det meste fra film,serier, gaming, trening, gå tur osv. er med på det meste, bbare å legge meg til hvis du er interessert!
Avatar

Hei

des 16 2013 - 22:10
Jeg er en kar som ikke sliter med noen spesielle problemer, men som er nyseparert og derfor kan føle meg litt ensom de ukene jeg ikke har ungene. Jeg bor også i Østfold.
Jeg liker å gå på kino, løpe en tur, ta en matbit...ja rett og slett ting man kan gjøre sammen med noen.
Ta gjerne kontakt dersom du vil slå av en prat :)
Til forsiden