Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

j27, søker venniner/kompis

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

j27, søker venniner/kompis

april 15 2016 - 17:44
jeg er nå jente på 27 år, jeg ha vært ensom i allle åra siden jeg var tenårene. er ikke så flink til å ta kontakt, så har mest bare noen få bekjente..., jeg hadde støttekontakt, men det gikk ikke mellom oss tilslutt. Det endte med at det iikke fungerte av forskjellige grunner.Men vi hadde det også morsomt og gikk på kafe hver uke..
men så gikk det skeis og hadde noen turbulenter. av noen årsaker.

jeg har lyst å finne ei jente som er lett å snakke med, som kunne blitt med på kafe, og såfall noen jeg kunne reise til. har lyst å noen å reise med om sommeren på ferie. i fjor dro jeg alene til tronheim. det var ensomt og kjedlig. jeg savner også det å kunne finne kjæreste men det er ikke så lett å finne..har ingen fast nær vennine.
ettersom støttekontakten ble borte, er det mest å være inne..

jeg går på anti depresiva som gjør at jeg klarer å være alene lenge og slippe unna de tunge følelsene, og som gjør at jeg føler meg ikke så ensom.. men jeg trenger jo selvsagt å være ute blant folk å se folk.
Avatar

Re: j27, søker venniner/kompis

april 15 2016 - 20:07
Legg meg til som venn så kan vi prate sammen vis du vil :-).
Avatar

Re: j27, søker venniner/kompis

april 15 2016 - 21:02
Hvor er de du holder til ? :)
Avatar

hei

april 15 2016 - 21:17
holder til i Trøndelag:) ønska noen ganger at det bare kom venniner på besøk hos meg. liker best å være inne privat, enn ute, siden angsten er der mer.
ønsker venniner jeg kunne gått på kafe med. jeg dro til nabokommunen alene, å satt på kafe, det var litt kjedli å ingen å snakke til.

har noen eritreiske venniner(men ser ikke på de som bestevenniner). de er på skolen på dagtid.
Til forsiden