Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hvordan kommer en i kontakt med mennesker?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hvordan kommer en i kontakt med mennesker?

okt 20 2014 - 14:26
Er trist og ikke ha et nettverk, savner og kunne reise bort på kaffe, eller få besøk. Finne på ting uten at det må være så innmari mye styr rundt det. Det er utrolig vanskelig og komme i kontakt med mennesker.
Avatar

Re: hvordan kommer en i kontakt med mennesker?

okt 20 2014 - 14:44
Jeg forstår hvordan du har det. Jeg er selv i gang med å bygge nettverk. Det kan ta tid, men før eller siden er det sannsynlig å tro, at man vil kunne skape gode relasjoner, og få nye venner. Litt optimisme er viktig i en sånn prosess. Jeg benytter meg for tiden av et aktivitetstilbud gjennom kommunen, hvor en gjeng samles en gang i uken. Jeg har også funnet en facebook klubb, som holder arrangementer for folk som vil bygge nettverk. Jeg vurderer også å bli med i et idrettslag igjen, det er mange idretter å velge mellom, og det er som regel sosialt. Her inne på si det med ord, så har jeg nettopp arrangert Bli Kjent Treff, som blir her i Trondheim, i kveld! Hvor er du fra?
Avatar

Re: hvordan kommer en i kontakt med mennesker?

okt 20 2014 - 15:13
Helt enig... Besøk må planlegges og avtales lang tid i forveien. Man kan liksom ikke bare stikke innom folk lenger. Er veldig klar for kaffebesøk dersom du bor i nærheten:-)
Avatar

Hei

okt 20 2014 - 15:14
Er selv i 30 - årene og alltid hatt litt problemer og komme i kontakt med andre.
Legg meg gjerne til som venn.
Avatar

Re: hvordan kommer en i kontakt med mennesker?

okt 20 2014 - 16:39
Hva med på arrangere vennetreff i Oslo? mintpastill stå på! du har gjort en bra arbeid :)
Avatar

hei.

okt 23 2014 - 14:49
Så koselig at det var kommentarer her :-) skjønner egentlig ikke så mye av denne siden her, hvordan legger man til andre under venner? Jeg holder til i oppland :-) en dere andre?
Avatar

jeg fant jeg fant :-)

okt 23 2014 - 14:52
Fant ut hvor venneforespørselen var Hehe :-)
Til forsiden