Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

føler meg glemt bort og er trist

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

føler meg glemt bort og er trist

juni 6 2016 - 20:10
Hei ! jeg har prøvd å få kontakt med folk her inne men,føler det nesten er null respons. jeg begynner å bli lei av det livet jeg har nå. jeg er så og si alene hver dag. jeg bor i oslo og er 30 år. bare å sende melding. jeg føler jeg virkelig trenger noen gode venner som kan gjøre dagene mine litt lysere.
Avatar

:)

juni 6 2016 - 21:12
Hei:)

26 år gammel jente fra Fredrikstad her.

Jeg bor ca 1 time og 30 min fra Oslo, men om du vil bli kjent og er interessert i å bytte på å reise ett stykke , så send meg en melding:)
Jeg sender deg også en venneforespørsel.

Hilsen meg:)
Avatar

føler med deg

juni 6 2016 - 21:59
Hei mann!

Det var kjipt å høre. Er selv mye alene og lei av å ha det slik. Var slik jeg kom over dette forumet. Har pratet med flere hyggelige folk her inne og noen har jeg skrevet med over lengre tid. Å finne noen som vil komme seg ut og treffes viser seg imidlertid å være vanskeligere. Får inntrykk av at det bare er et fåtall på forumet som faktisk vil møtes. Har hørt flere si det samme.

Uansett, jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg. Bor i Trondheim, men ser ikke på det som noe hinder. Er glad i å reise, så kan godt stikke innom Oslo ei helg i ny og ne dersom vi finner tonen. Har også en sovesofa det går an å krasje på her dersom du er innom bartebyen :) Det går også an å reise sammen, dra på festivaler/konserter sammen etc. Mulighetene er mange. Legg meg til dersom det høres interessant ut. Er forresten mann selv, 87-modell.
Avatar

Hei

juni 6 2016 - 22:46
Har sendt deg en privat melding om meg selv og venneforespørsel.
Bor i Oslo selv og er 33 år :)
Avatar

javel

juni 6 2016 - 23:06
I Norge er nesten alle alene og ensomt. siden det er landets kultur. :(
Avatar

Re: føler meg glemt bort og er trist

juni 6 2016 - 23:07
Heia. Jeg svarer alle jeg skriver med her inne, så om du alltid ønsker svar og ærlighet. Så kan du sende meg en venneforespørsel om du ønsker kontakt.

Ellers, så håper jeg at du finner noen venner her inne som kan fylle tomrommet ditt.

Avatar

hei

juni 7 2016 - 00:41
tusen takk for all respons.setter veldig prisen på det !
Til forsiden