Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

fint med en venninne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

fint med en venninne

jan 1 2018 - 02:31
Jeg er 19 år og bor i Stvg. Syns det hadde vært utrolig hyggelig å bli kjent med en venninne. Gjerne samme alder eller eldre. Føler meg ensom, finner ikke på noe. Var alene på nyttårsaften. Løy til alle om at jeg skulle ha besøk, lagte mat og alt. Jeg er en type som mange tror ikke er alene eller som har mange venner. Jeg har vært mye alene i mange mnd nå og er det fortsatt, pga vonde opplevelser i familien. Har bare isolert meg fra alt, inkl venner, og har derfor mesteparten av min tid, bare ligget i sengen. Godt å være alene, men nå syns jeg det hadde vært hyggelig hvis jeg treffer noen jeg kunne gjort noe kjekt med! Send gjerne meld! :)

Avatar

Re: en venn

jan 1 2018 - 10:25
Hei, jeg er 19 år og bor i Stavanger også. Letter du etter vennine eller venn generelt? Siden du skriver en venn i tittelen :)
Avatar

Heipådeg

jan 1 2018 - 14:41
Hei. Jeg er ei jente på 21 i Stavanger. Jeg har angst og syns ofte det er vanskelig å går lengre en dørstokken.Vi kan godt bli bedre kjent på vennechat her på siden, og så ta det derfra om du ønsker? :)) legg meg til som venn om du er intressert.

Litt om meg: Jeg studerer Bygg-konstruksjon på UIS og har en 1 år gammel hund som er full av liv. Jeg liker å være kreativ -lage ting, tegne, male osv. Jeg har heller ikke så mange venner igjen, annet en haug med folk jeg kjenner igjen ansiktet på, men ikke navnet, på uni.. :P
Avatar

Heihei:)

jan 6 2018 - 22:06
Jeg er 18 år og jente:) bor i Bergen..Er litt i samme situasjon som deg.. Bare ta kontakt om du vil :)
Avatar

Hallo

jan 9 2018 - 15:25
Jeg er en jente på samme aldre og bor på Karmøy. Har det likt som deg, og ønsker å komme i kontakt med nye folk, gjerne få en ny venn...
Ta å skriv meg ein melding om du ønsker, hadde vært kjekt!
Avatar

Hallo

jan 9 2018 - 16:24
Hallo eg har eit ynskje om å få kontakt med nye vennar som er interrisert i nye opplevelsar. Eg er lærd innan matfag, agronomi, og anlegggartnarfaget.
Eg har mykkje energi og mykkje å gi. Men altfor ofte tilbreingar eg tida på jobb. Eg er nøydt å bruka den vanen etterkvardt. Det er flott om du holdar til på sørlandet om me skal treffast. Men sjølvsagt oppfordrar folk å ta kontakt. Hei
Til forsiden