Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

finnes det ei venninne eller to for meg i Oslo?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

finnes det ei venninne eller to for meg i Oslo?

aug 15 2019 - 17:58
Hei, jeg er ei jente på 27 år. Jeg liker å sykle, svømme og tråkke litt på maskinene på treningssenteret. Jeg jobber med barn og er en ganske tålmodig og snill person, samt tullete. Jeg er litt klein til tider. Jeg skulle gjerne hatt meg noen flere venninner. Jeg har alltid hatt flest guttevenner og de få venninnene jeg har hatt har ikke vært så feminine. Hadde vært hyggelig å bli kjent med jenter som liker friluftsliv, å vasse i elven, samt å se litt i butikker eller ta en jentekveld med film, tepper, prat og vin. Det er et pluss om du liker brettspill også.

Jeg koser meg i livet for tiden, har reiseplaner i de neste månedene og kjenner meg eventyrlysten, men jeg har kjent på at livet ikke er til å ta for gitt. Det er viktig å vite at jeg er i sorg. Jeg mistet mitt aller kjæreste helt plutselig, en jeg hadde fremtidsplaner med og bodde sammen med. Jeg er oppe igjen så lenge jeg trener regelmessig og drar på jobb, men noen dager blir det for mye og jeg føler på lengselen av å aldri få se han igjen og da hadde det vært veldig hyggelig med venninnetid som avbrekk fra de vonde tankene. Jeg har ikke behov for å prate mye om det, men heller behov for å ikke prate om det og bare leve litt. Hadde vært utrolig fint om du vil være venn med meg. Jeg skal prøve å være en så god venn som mulig:)
hilsen meg
<3
Avatar

Heisann:)

aug 16 2019 - 02:14
Heisann :) Har sendt deg venneforespørsel og melding :-)
Avatar

Hei

aug 16 2019 - 22:20
Hei jeg er en jente på 28 år, er svensk og har bott i Norge i 2 år, har en norsk man på 34 år och två små barn på 1 og 2, samt en bonus dotter på 6 år. Har ingen venner her i Norge og har egentligen inte haft tid med venner då mina barn varit så små, men nu kjenner jag det er tid o få lite tid till mig själv og skulle gjerne träffa noen vän, jag liker träning og friluftsliv og tar gjerne ett glas vin eller 2 :) bor ikke i Oslo, men i eidsvoll og det är ju bare 30 min med tåget.. Hade gjerne blitt kjent med deg. Håper du vill snakke mer så kanske vi kan bli litt kjent og eventuellt mötes upp og ta en kväll på stan eller hva som helst :) mvh Emilia
Avatar

hei dere :)

aug 17 2019 - 13:46
jeg har sendt begge to melding og venneforespørsel, takk for svar <3 :)
Til forsiden