Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ensom jente 20 søker venninner i buskerud\telemark området

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ensom jente 20 søker venninner i buskerud\telemark området

mai 7 2012 - 12:29
heisann :) jeg er en ensom jente på 20år med ingen venninner og gå med jeg er snill,ærlig og en som virkelig er til og stole på. Så håpte på at her inne kunne det hvert noen som ville blitt kjent med meg, er en jente på 20 år som bor i notodden sammen med kjæresten og hunden min på 10mnd holder nå også på med billappen men uheldigvis så strøyk jeg med 3 feil for mye første gangen men hååper virkelig jeg klarer og bestå nå snart igjen , har flytta til han nå og kjenner jo ingen her og har ingen venninner og gå med så hadde hvert kjeempe koslig og hatt noen og feks gått turer med hunden med, cafe, shoppe og sånn med håper virkelig noen tar kontakt:) håper virkelig det er noen her inne som er ærlige og snille som vill ta seg tid til og bli venninne med meg:)
Avatar

Re: ensom jente 20 søker venninner i buskerud\telemark området

juni 20 2012 - 14:41
Hei jeg er jente som mer enn gjerne vil være der for deg. Jeg er bare 17 år, du syns kanskje det er litt ungt? Men vist du vil gi meg en sjanse, så legg meg gjerne til som venn.
Stå på!
Avatar

Re: ensom jente 20 søker venninner i buskerud\telemark området

juni 29 2012 - 11:14
La deg til som venn:D
Til forsiden