Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

dame søker nettvenner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

dame søker nettvenner

des 9 2019 - 04:58
Prøver igjen her jeg!
Jente/dame i midten av trettiåra, sliter med diverse... og sitter alene innestengt nesten hver dag... litt kontakt med familie.
Jeg vil kun ha "nettvenner", ikke dating. Helst i trettiårene selv, kjønn spiller ingen rolle.
Interessert i dyr, film/tv, helse, natur, "true crime" m.mer.

Sliter enormt med ensomhet, selv om jeg trives i mitt eget selskap, så kanskje hatt daglig kontakt med noen via en melding hadde vært fint.

Ta gjerne kontakt.
Avatar

Hei

des 9 2019 - 19:58
Vil du prate?
Avatar

Re: dame søker nettvenner

des 12 2019 - 00:04
Bare å sende en melding hvis du vil
Avatar

Heia!

des 14 2019 - 04:25
Er nå her om du vil taste.
Avatar

Hei

des 16 2019 - 16:43
Hei. Bare å sende melding om du har lyst! Ha en fin dag
Avatar

Hei, jeg er i 40s og ha lyst til å bli kjent me deg :-)

jan 18 2020 - 01:14
Hei,
jeg er i 40s og ha lyst til å bli kjent me deg :-)

(sender innlegget mitt , da kan du få vite mer om meg)

Det er alltid mange tanker som jeg vil ønske å skrive , men finner ikke nok ord til å skrive tankene og følsene mine i ord.

Prøver ....:-)..

Jeg er en mann på 38 års alder , som komme til Norge i 8 års siden fra Pakistan, seperate og 2 barn. Jeg har god utannding og har jobbet beste bedrifter i Norge.

Det har skjedd så mye opp og ned i livet i de siste at jeg har mistet motivasjon å gjøre noen ting i livet mitt. Det er mye i min verden som ikke stemmer.Jeg er veldig sensitive person og alt som skjedd med meg har skadet meg inne , og det er så mye vondt.

Grunnen til jeg er her at nå jeg sitter helt alene i livet mitt,. Jeg har ikke noen fra familien her, ikke noen venner, ikke noen nær kontakt. Ikke noen å prate med.eller drikke kaffe med eller spise mat eller ut på tur. Og trorr det kommer til å bli mer dårlig hvis jeg får ikke noen venner eller sosial kontakter.

En ting som bekjemper meg alltid at jeg er en person fra en annen kultur og bakgrunn, blir litt deperimate at noen vil ønske eller bry seg om meg å bli venn. Jeg er ganske sikker på at jeg er en veldig hyggelig, ærlig , snill person med godt humør,.Alltid open for løsninger, ganske litt å bli med , respekter andres synepunker , følser og tanker. Alle kollegene mine var veldig glad i meg og fikk massive tilbakemelding fra dem.

Jeg er ofte veldig glad å gå på lang turer, litt vekt trenning, intellektuelle samtaler, lage mat, slapp av, lazy day, noen film kvelder reise i mellom.

Jeg avslutter innlegget med håp at jeg finner noen venner her og open til vennskap til både jenter og gutter. Håper også noen turr å kontakt med en mann som er veldig ensom på mange møter ikke bare å få venner, men kultrullere forskjelle, språk utfordringer osv...

).(Jeg kan bli lett treffet i Oslo Aker hus, vestfold , Østfold, ellers på mobil i hele norge

(NB! Jeg er ikke ethnisk norsk og er norsk språk er ikke morsmålet mitt. Så det kan massive grammatikk feil osv. Og jeg beklager for dette)....
Til forsiden