Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

chattevenn??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

chattevenn??

mars 16 2015 - 17:13
Hei. Jeg er ei ungdommelig jente på 36 år. Jeg har hatt en oppvekst som har preget meg endel på godt og vondt. Dette har på mange måter gjort meg sterk, men jeg har de siste årene fått erfare at den psykiske helsen er ikke noe som man bare kan bestemme selv. Man hører så ofte "Du må bare ta deg sammen". - Og det er vel det jeg ofte ender opp med å gjøre. Det går greit for noen timer,også er det jeg selv som må betale prisen etterpå i form av sterkt økende symptomer. Jeg sliter med angst, eup, ptsd, spiseforstyrrelse og dissosisajon. Men jeg klarer meg igrunnen bra. Jeg har god utdannelse som jeg håper og kunne benytte igjen etter behandling. Nå som jeg er hjemme og dagene for det meste går i sykdom og terapi, så hadde det vært koselig å ha noen å utveksle erfaringer med. Jeg føler meg utrolig ensom og sliten. Kjenner at ingen egentlig forstår...det er frustrerende. Jeg hater og ha Borderline. Det ødelegger alt. Både på innsiden og ellers i livet. Hadde vært hyggelig og ha noen å snakke med, som vet litt om hvordan det er å gå gjennom psykisk sykdom. Dele tanker og erfaringer og ellers snakke om løst og fast. Jeg er positiv av natur og elsker små gleder i hverdagen. Glad i dyr og friluftsliv. Musikk er viktig for meg. (Spiller og synger endelig selv) Setter også stor pris på nære venner og gode samtaler. Bare å gi en lyd om dere ønsker :)
Avatar

"Gutt" 36 her .......

mars 16 2015 - 17:45
Jeg har hatt det vanskelig hele livet og fram til naa har jeg stort sett kjempet mot sykdom, tragedie og hatt omsorg annsvar for slagrammet forelder i ung alder samtidig med egen sykdom og jobb.

Har ikke utdannelse utover videregaaende.....gjør deg meg mindre verdt som menneske;-) hehe.....
Mitt største problem er min psykiske lidelse....Ocd, som faar frem panikk/døds angst.

Jeg synger og spiller gitar naar jeg har overskudd.Men gitaren spilles paa hver dag og jeg prøver aa ikke la sykdom prege meg selv om de gjør det.

Er positivt innstillt og har stort sett godt humør selv om smilet noen ganger kan være skjeivt hehe.
Bor i Bergen......ikke saa sentralt, men flytter snart og kanskje det blir nærmere byen.Du faar ta kontakt om du vil og jeg maa si at jeg ønsker kun vennskap uten drama.Man maa bygge hverandre opp og ikke ned spessiellt hvis man har det vanskelig;-)
Avatar

Jente 36

mars 17 2015 - 10:21
Ta gjerne kontakt om du vil ha en å prate med. Deler gjerne erfaringer og kanskje kan vi hjelpe hverandre
Avatar

Hei

mars 17 2015 - 12:35
Tar gjerne en prat.
Har slitt med endel av det samme.

Legg meg gjerne til som venn.
Avatar

Hei

mars 17 2015 - 23:39
Jeg har slitt mye selv og kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Det kan føles utrolig ensomt når en ikke blir møtt med forståelse hos noen. Kanskje jeg kan være en som kan forstå noe..... :-) Sender deg en venneforespørsel :-) Er 39 år
Til forsiden