Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

What to do?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

What to do?

mai 6 2021 - 13:56
Er innflytter i Follo men syns det er vanskelig å finne venner/bli med i det sosiale livet her. Alle er liksom "ferdigvennet" og ser ut til å ha funnet "plassene sine."

Har kone og barn og er utadvendt, og er på "hei" med mange, men blir aldri invitert med på noe selv om jeg ofte prøver å ta initiativet selv - "hey, har du / dere planer i helga/uka som kommer? Finne på noe sammen, kanskje?" Før-korona prøvde jeg å invitere folk med på kino "Naeee...liker ikke å se sånne filmer" eller ta en øl "...vet ikke om fruen syns det passer, men kanskje en annen gang..."

... opplever altså gang på gang å får svar som "ja, kanskje det...men akkurat nå er det litt mye som skjer" - før man to uker etter treffer vedkommende igjen og får høre om "vet du, vi hadde det bare SÅ kult i helga, der skulle du vært med!"
...ja, det skulle jeg jo gjerne. Om noen hadde spurt.

Så sitter man her da, på jobb i byen før korona, og på hjemmekontor under korona, og foran TVen om kvelden. Dag etter dag, helg etter helg.

Føles som jeg har gjort noe galt, uten at jeg vet hva det er eller hva jeg kan gjøre med det.

Liker å bli kjent med folk, unge som gamle, damer som menn, og ønsker bare å komme meg litt mer ut av husets vegger og gjøre noe sosialt, men får ingen respons noe sted.

Så....What to do?

Hilsen mann, 47

Avatar

hei

juni 9 2021 - 23:24
trist egentligen at det har blivit sånt... alle er så optatt med seg selv og sine egne problemer
Til forsiden