Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Voksen (nesten?) jente, 48, søker venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Voksen (nesten?) jente, 48, søker venner

nov 5 2014 - 17:53
Jeg ble så glad da jeg så fant denne siden - en tilsynelatende seriøs side hvor man kan søke etter VENNER og kun det :)

Jeg prøver å skrive noen ord. Er en forhåpentligvis oppegående dame. Bor litt øst for Oslo. Jeg er interessert i kultur - både utøvende og som tilskuer. Og kanskje en liten filosof innerst inne ;) Trener litt og er glad i å gå turer - men ingen friluftsstjerne. Stille og sjenert - hvilket gjerne kan føre til at folk oppfatter meg som arrogant dersom de ikke gir seg tid til å bli kjent med meg. (Hmmm... den sjenertheten gir seg gjerne etter hvert....) De skulle bare visst... Arrogant er det siste jeg er! Men har opplevd så mye avvisning i løpet av livet at det har nok satt sine spor. Jeg er en trofast venn og en god lytter med mye (for mye?) empati. Som mange andre har jeg hatt tyngre perioder gjennom livet, og har slitt med angst og kroniske smerter. Nå har jeg tatt sats og prøver meg som masterstudent på mine "gamle" dager ;)


Jeg prøver å forklare for mine nærmeste at jeg er ensom men ikke alene. Gir det noen mening? Jeg har en herlig familie, mann, barn og to fantastiske barnebarn som jeg ser veldig ofte og har god kontakt med. Foreldre som fremdeles er i live og mer eller mindre friske og som alltid har vært der for meg. Alt i alt har jeg ikke mye å klage over egentlig.

Men jeg savner venner. Noen å prate med som ikke er familien. De få gode vennene jeg har hatt har dessverre av ulike årsaker forsvunnet ut av livet mitt. Og å få nye i voksen alder er ikke lett. Bekjente har jeg nok, men jeg søker noen som ikke er redd for den litt dypere samtalen, som har interesser utover vær og sladder.... Ja - noen som tar seg tid til å bli kjent med meg...

Send noen ord eller legg meg til som venn - så kan vi ihvertfall chatte litt og se om vi har noe å prate om! :)
Avatar

Hei

nov 6 2014 - 00:19
"Ensom men ikke alene" fanget meg, det er akkurat slik jeg har det. Er som deg gift, har barn og familie rundt meg, men savner venner. Jeg tror vi kan ha mye å snakke om. Sender deg en venneforespørsel. legg meg gjerne til om du har lyst å prate.
Avatar

hei

nov 6 2014 - 07:05
Har sendt melding til deg fantejente
Avatar

Hei Fantine1

nov 6 2014 - 08:09
Kjenner meg igjen i mye av det du skriver.Jeg er selv 40 år gammel billedkunstner dame.Har store barn,en som er voksen.Har et stort hjerte både for mennesker og dyr.Er litt sånn som alltid stiller opp være seg gamle damer,kolleger eller hjemløse dyr.Kjenner mange,men savner som deg den gode samtalen
Avatar

Hei

nov 10 2014 - 14:17
Er i en ganske lik situasjon.

Hyggelig om vi kunne dele noen erfaringer. sender deg en vennespørsel
Avatar

hei fantine

nov 13 2014 - 15:41
Jeg bor i NORDLAND,og sikkert mange mil i fra deg:jeg og er interessert i kultur,liker å holde meg i form,og skal prøve litt trening på treningsstudio i neste uke-Liker og de gode,dype samtalene.Er snill og som du,veldig empatisk.Snill og utadvendt,glad i å prøve nye ting,og jeg liker litt utfordringer i livet,Har også hatt en del motgang i livet,men har ikke latt det knekke meg.Har en datter på 15,en hund,og en snill samboer.SKRIV da vel.
Avatar

Hei!

des 7 2014 - 18:58
Så fint å finne noen på omtrent samme alder her. Jeg ønsker meg veldig vennner. Jeg har også folk rundt meg, samboer, voksne barn, kollegaer, men føler meg alikevel veldig ensom til tider. Ønsker meg noen å treffe for å prate og gjøre ting sammen med. Bare å føle at det er noen der som bryr seg om meg og som jeg kan ta kontakt med hvis jeg har noe på hjertet. En som kan forstå.....Håper på en tilbakemelding :-)
Avatar

Hei!

des 12 2014 - 23:05
Nesten i identisk situasjon - hvilket føles nesten utrolig! Jeg er kulturutøvende, 49 år og også student for tiden. Siden jeg har satt meg selv i en slik litt underlig situasjon føler jeg meg litt ensom. Jeg ville like å ha noen (flere) å ha en dypere samtale med - de jeg har fra før er få og bor for det meste svært langt unna. Er tilhenger av "den gode samtalen":)
Til forsiden