Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil noen finne på noe med meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil noen finne på noe med meg?

jan 4 2016 - 22:34
Hei! Jeg er en 23 år gammel jente fra Akershus som bor i Bergen. Skulle ønske jeg hadde noen venner som jeg kunne finne på ting med. Er mye alene om dagene pga. jeg ikke har en jobb å gå til. Liker å brodere, spille Sims og Diablo 3, Nancy Drew, Rockband 4, Fifa, synge, gå turer, dra på museum, shoppe, se film og tvserier, bade året rundt, gå på kino, dra på hytta, ri, gå på cafe, lese om gamle dager og dokumentarer/biografier er jeg glad i å lese. Er glad i dyr, har en langhåret huskatt og savner å ha hund. Er en jente som liker å være spontan og ikke planlegge noe bare gjøre det jeg føler for der og da. Hvis det er noen som leser dette og liker noe av det samme jeg gjør så ikke nøl med å sende meg en melding, er med på det meste også liker jeg å prøve nye ting :)
Avatar

Hei :)

jan 9 2016 - 00:01
Skulle gjerne ha finnet på noe med deg, men bor dessverre i Hamar.. Litt langt unna :p jeg liker også veldig godt å spille :) send meg gjerne en melding om du er keen på å skravle :)
Avatar

Hei

jan 9 2016 - 18:32
Lyst å kanskje treffes en gang, virker som vi har en del felles interesser.
Avatar

Re: Vil noen finne på noe med meg?

jan 10 2016 - 23:41
Hei, jeg er ny på forumet men er også på jakt etter et bedre sosialt liv i Bergen. Det er ikke lett! Jeg er 26 år, har to pusekatter, ingen jobb akkurat nå, og så er jeg glad i håndarbeid :) Legg meg gjerne til om du vil opprette kontakt.
Avatar

Hei!

jan 11 2016 - 13:19
Hei, jente på 22 her.
Jeg vil gjerne finne på noe med deg! Er selv mye hjemme, da skoledagene er så korte (studerer på hib).
Send meld om du vil bli bedre kjent :)
Avatar

hei

jan 13 2016 - 02:55
eg e en gutt på 29, ,e en snill å grei gutt, litt sjenert å dum snill. etter 2 lange forhold, har alt stoppet opp de siste årene, har 1 venn som bor i en annen by venner, eller jo har en søtt liten hund, det e babyen min, men ellers ingen, jobber, å trener, men e som regel alene trenger noen å snakke med, føle litt kjærlighet,:) håper noen vill snakke med meg,gjerne jenter, liker tur,dyr sykkel, blomster, masse mer,eg liker ikke å lese, men eg e med eier i en hest, men har aldri fått lært meg å ri, har så lyst,, jaja no ble det masse om meg,
Avatar

Re: Vil noen finne på noe med meg?

mars 7 2016 - 20:13
Hei! Skulle gjerne blitt kjent med deg, men er fra Stavangerområdet! Legg meg til om det er av interesse. J22
Til forsiden