Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil gjerne snakke med noen som sliter med Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil gjerne snakke med noen som sliter med Angst

april 4 2014 - 23:13
Hei alle sammen her inne.

Mitt navn er Vidar jeg er en gutt på 38 år som har angst. Jeg fikk dette etter mange år med har festing drikking og party dop. Jeg slet lenge men plutselig gikk det over i lang tid. Men for 3 månder siden ble jeg veldig syk fikk en heavy infeksjon i kroppen min. Men er bra nå, men plutselig fikk jeg tilbake angsten igjen fikk et skikkelig anfall her om dagen lå og ristet i sengen i over 2 timer. Trodde seriøst at jeg skulle dø. Jeg ønsker og få noen venner her inne jeg kan dele mine tanker med noen som virkelig forstår hvor vanskelig dette er. De som ikke har opplevd dette før, veit ikke hvor jævelig dette er. Er det noen som vil bli mine venner her inne så legg meg til. Kanskje vi kan utveksle tlf nr og snakke om ting... Det hjelper veldig og ha noen og dele dette med...

Hilsen Vidar
Avatar

Hei:)

april 7 2014 - 00:09
Har selv slit en del med sosial angst til og fra.pga noen leie opplevelser i livet.så vet hvordan det kjennes når angsten raser igjennom kroppen.la deg til som venn ,hvis du har lyst å prate ,og dele tankene dine med noen.klem fra jente 33:)
Til forsiden