Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennskap

aug 15 2020 - 01:33
Dame på 36år og er gift, har 3 barn. Trives veldig godt på jobb. Men i hjemme kommer det vonde tanker.
Vi flyttet fra Buskerud til Østfold for ny start siden jeg var selv oppvokst i Buskerud, men ikke mannen min. Her i Østfold har jeg ikke gjort noe annet enn å jobbe overtid siden han er arbeidsledig. Dermed har jeg ingen nettverk. Av og til føle jeg ensom når barna er i sengs.
Avatar

Hei jeg likte tråden din

sep 29 2020 - 04:23
Hei jeg er en jente på 32 år som selv flyttet til en by i Østfold jeg ikke er kjent I, og siden jeg driver eget for meg selv som jeg jobber i så blir det ikke så mange sosiale arenaer og bli kjent med nye mennesker. Jeg har de siste årene mistet en del som stod meg veldig nær av bortgang, og dermed har ensomheten blitt større en noen gang. Har vært 6 år i et forhold så sånn sett er jeg stabil og mangler egt ikke noe i livet forutenom venner jeg kan skravle med, sitte og bare dele interesser og kunne både møte og/eller chatte og snakke med. Er ikke kjent med denne nettsiden, er første gang jeg er her inne faktisk så vet ikke hva som er riktig eller feil og skrive. Men velger og heller bare være meg selv og fortelle litt om meg
Til forsiden